Už tradičně bude celý „kulturák" zaplněn expozicemi vystavovatelů z oboru stavebnictví a vybavení domácností. Můžete zde načerpat inspiraci, poradit se s odborníky, využít výstavní slevy a odnést si nabídkové katalogy. Opět bude k dispozici i bezplatné poradenské centrum Cechu malířů a lakýrníků.
Každý, kdo uvažuje o modernizaci svého stávajícího bydlení nebo se chystá na stavbu nového domu, jistě ocení souhrn všech novinek z moderního stavebnictví, které veletrh nabídne. Malířští mistři budou také zdarma radit návštěvníkům, jak si poradit s malováním a úpravami stěn, poradí s výběrem materiálů a barev. V letošním roce je velký zájem vystavovatelů o venkovní výstavní plochy, kde budou expozice tvořeny velkými návěsy a přívěsy. Na nich jsou trvale naaranžovány velké exponáty.
Pro návštěvníky bude i letos připraveno oblíbené losování, tentokrát o sadu tří kuchařských knih „Prostřeno od Aše po Jablunkov" v hodnotě 997 korun. Obyvatelé Orlickoústecka nalezli před výstavou ve svých poštovních schránkách pozvánku s losovacím kuponem.
Více informací na www.omnis.cz