Dvě vyprodaná turné a ohlas příznivců je nakonec zavedly podruhé do nahrávacího studia. Výsledkem je aktuální album Malina Brothers & Charlie McCoy. A jak už název napovídá, do rodiny předních hudebníků české country a folku přibyl legendární nashvillský muzikant Charlie McCoy (Bob Dylan, Elvis Presley, Simon & Garfunkel, Johnny Cash, Roy Orbison, Ringo Starr…), bez nadsázky označovaný jako nejslavnější světový hráč na foukací harmoniku.

Nová nahrávka je citlivým mixem skladeb, které všichni hudebníci pečlivě vybrali. Na albu posluchači uslyší, stejně jako na debutu, například několik dalších písniček od východočeského rodáka Mirka „Skunka" Jaroše, jako Jsem holej, McLaren, nebo Jackson. Pět skladeb, z nichž dvě jsou úplně nové, přinesl McCoy. Ve zpěvu jednotlivých tracků se plynule střídá čeština s angličtinou. Kolekci zpívaných písniček doplňuje několik instrumentálek.

Vydání nahrávky Malina Brothers & Charlie McCoy podpoří tříměsíční turné, které začalo v lednu. Aktuální nahrávku kapela představí také na Orlickoústecku. V sobotu 30. ledna muzikanti zavítají do Žamberka, v Divišově divadle začnou hrát od 19 hodin a vy můžete být u toho!

Ve hře jsou 3 x 2 vstupenky. Soutěžní otázka zní: Jak se jmenuje kapela, kterou založili bratři Luboš, Pavel a Pepa Malinovi? Odpovědi posílejte formou SMS na telefonní číslo 724 791 475 do 12 hodin v pondělí 25. ledna. K odpovědi uveďte své jméno a adresu. První tři soutěžící, kteří odpoví správně, získají po dvou vstupenkách. Výherce vyhlásíme v Orlickém deníku v úterý 26. ledna.