Program pobytu, který se uskutečnil ve třetím březnovém týdnu, se celý nesl ve znamení známé české filmové komedie S tebou mě baví svět.
Určitě nezapomenutelné zážitky si z týdne  v Orlických horách odneslo více než padesát obyvatel nejen z pořádajícího Domova pod hradem Žampach, ale také  skupina z Domova na Stříbrném vrchu v Rokytnici v Orlických horách, z Domečků v Rychnově nad Kněžnou a také výprava z partnerského zařízení  ze Slovenska – z Domova sociálních služeb Alia Bardejov.
Hlavní programovou náplní byl aktivní pobyt na horách, který zahrnoval nejen pěší výpravy do okolí, ale také poznávací a sportovní soutěže. „Pro správnou motivaci programu filmem S tebou mě baví svět jsme museli připravit řadu rekvizit, jako například vláček, houpací síť a samozřejmě kadibudku, určenou k demolici," popisuje přípravy Jaromír Fabián, vedoucí pobytu.
Pobytové akce pořádá Domov pod hradem Žampach celoročně a jsou tradiční součástí nabídky sociálních služeb domova, kterou  využívají  také zdravotně postižené děti a mládež z rodin z okolních obcí.