Letos ovšem byly přípravy poznamenány problémy s popraskaným vodovodním potrubím po zamrznutí a voda byla uzavřena. Naštěstí vše vzali do svých rukou Michal a Bohuslav Dobrouckých  a ve spolupráci s firmou ORVOS, za nemalého úsilí a pracovního vypětí, vše uvedli do provozuschopného stavu, takže Šibřinky dostaly zelenou. Za všechny pořadatele a účastníky jim patří veliké poděkování.
Odpolední dětské Šibřinky měly sice menší účast než vloni, ale zato si děti o to víc užily soutěží, her, cvičení i tance. Všechny si odnesly cenu z tomboly a spoustu sladkostí za odměnu za své výkony. O hud- bu se již tradičně postaral Pepa Vaňous a o zábavu „Šmoulí parta“, za kterou se převlékly sestry z oddílu sokolské všestrannosti. Také jim velice děkuji, protože bez  jejich nadšení a spolupráce si nedovedu Šibřinky představit.
Večerní Šibřinky pro dospělé byly letos nové v tom, že k tanci a poslechu hrál Relax Band pod vedením Jiřího Zemana. O předtančení se postarala „Šmoulí parta“ v choreografii Zory Janebové a se dvěma vystoupeními přijely mažoretky ze Sokola Chrudim. Podle ohlasu návštěvníků lze soudit, že ani tentokrát nebyli zklamáni.
Při přehlídce masek byl viděn Bezhlavý rytíř a Bílá paní, Shrek a Fiona, Křemílek a Vochomůrka, Kosí bratři, Rumcajs, námořníci  a další nápadité masky. Kapela přivedla tanečníky na parket hned první skladbou a hrála k jejich spokojenosti až do pozdních nočních hodin.
Poděkování patří samozřejmě i všem sponzorům. Na závěr děkuji všem, kteří pomáhali s přípravou, průběhem i nedělním úklidem a těším se za rok nashledanou při pátých Šibřinkách.
Za T.J. Sokol Česká Třebová Lenka Strouhalová