A co mají všechny tyto stavby společného? Mohly změnit svou tvář díky evropským penězům.
To není rozhodně všechno. Objevte především zajímavé projekty, které slouží přímo ve vašem okolí! ROP Severovýchod pomohl za dobu své existence realizovat na sedm stovek projektů, na něž je vyčleněno více než 18 miliard korun. Výsledky jsou vidět v každém koutě regionu. A protože ROP Severovýchod letos uzavírá svou hlavní kapitolu, je ten správný čas důkladně představit hvězdy Severovýchodu.

Držte si klobouky: je tu roadshow!

Přijedeme za vámi do dvaceti měst, od České Lípy až po Svitavy, abychom vás během zábavného odpoledne seznámili s projekty ve vašem nejbližším okolí. Určitě je znáte a řadu z nich i využíváte. Který z nich je podle vás ten NEJ? Vy sami rozhodněte a posuňte jej svými hlasy do velkého finále. Navíc budete moci vyhrát zajímavé ceny. A to hned dvakrát. Nejprve přímo na místě a poté, když se zúčastníte velkého finálového hlasování na našem webu www.hvezdyseverovychodu.cz. Ve hře je herní konzole, stan pro celou rodinu, koloběžka anebo voděodolná kamera.

V Letohradu budeme v úterý 21. července od 13 hodin na Václavském náměstí. Přijďte prožít skvělé odpoledne plné zábavy a najděte s námi svou Hvězdu Severovýchodu!
V okrese Ústí nad Orlicí bylo podpořeno z ROP Severovýchod 69 projektů za více než 2,2 miliardy korun. Přímo ve městě Letohrad se jedná o 4 projekty realizované městem, krajem či dalšími společnostmi a spolky za více než 138 milionů korun. Na Orlickoústecku nebude Letohrad posledním zastavením letní roadshow, 8. září zavítá na Mírové náměstí v Ústí nad Orlicí.

(tz)