Skupina Queenie, která patří mezi přední Queen revivaly na světě, navštíví Letohrad po úspěšném tažení napříč celou Evropou. Díky originálním rekvizitám, autentickému vybavení a vizuálním podobám členů legendárních Queen, předvádí skupina výjimečnou show.

Queenie však není to jediné, na co se mohou diváci těšit. Jak nám sdělil předseda klubu Tomka Zdeněk, návštěvníci koncertu uslyší na zámecké terase také známé hity od frontmana kapely Votchi, zpěváka a skladatele Petra Kutheila, který koncert okoření o skladby známých kapel jako například Metallica nebo Nirvána.

A jelikož Letohradští potřebují jméno pro svou bílou klokaní slečnu, oslovil Klub chovatelů jejich čestného člena Jirku Mádla, který provede diváky celým večerem a bude to právě on, který dá jméno jejich bílé klokanici narozené v letohradském parku.
„ Zámecká terasa se teď musí připravit na tuhle zatěžkávací zkoušku. Zajištěná bude jak technika, tak i občerstvení, očekáváme více, než tisícovku návštěvníků," dodal Tomka Zdeněk. Letohradští chovatelé na akci zvou nejenom obyvatele Letohradu, ale i všechny ostatní, kteří se chtějí pobavit, užít si pohodový večer a podpořit jejich úsilí a práci.