Chrudim B – Choceň 4:1
Miroslav Fikejz, trenér Chocně: „Hrálo se v nefotbalových podmínkách. Bylo to především hodně o bojovnosti. Zápas plný faulů, který rozhodly standardní situace. Soupeř dal gól z penalty, poté ze standardky a tím nám utekl. My jsme dokázali před poločasem vyrovnat. I po změně stran jsme měli šance, ale pak přišel rohový kop a my dostali třetí gól. Poté už to bylo trochu vabank. Navíc Šulc dostal červenou kartu, což mě hodně mrzí, protože nám bude chybět. Utkání se hrát  muselo, i když si myslím, že hřiště bylo spíše za hranicí regulérnosti. "

Žamberk – Cerekvice 0:1
Jaroslav Veselý, trenér Žamberka: „K zápasu jsme přistoupili zodpovědně, i přes porážku musím  hráče pochválit za bojovnost. Stav hrací plochy od 15. minuty vůbec neodpovídal způsobilé hrací ploše, a proto se zápas z hlediska fotbalové stránky ani hodnotit nedá. Obě mužstva hrála slušně, i přesto odešel ze hřiště jeden zraněný hráč, bohužel opět náš Čada. Šťastnějším hostům gratuluji k vítězství a nám nezbývá nic jiného než se soustředit na poslední podzimní kola."

Pardubice C – V. Mýto 3:3
Milan Ujec, trenér V. Mýta: „Na dobře připraveném hřišti se hrál kvalitní, kombinační a útočný fotbal, který se divákům musel líbit. My jsme dotahovali jednobrankový náskok soupeře, nicméně konečná remíza je spravedlivé vyjádření poměru sil na hřišti."

Přelouč – Lanškroun 0:4
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „Utkání se hrálo na zasněženém hřišti ve velké zimě. Naši hráči se hned od začátku na tom terénu lépe pohybovali. V 10. minutě se podařilo vstřelit vedoucí branku Novákem. Myslím, že jsme hru celkem kontrolovali a po půlhodině hry jsme přidali druhý gól. Poté hráči začali v obranné fázi vymýšlet a domácí se dostali do dvou vyložených šancí, které nevyužili. Druhý poločas jsme si náskok hlídali a když byla možnost, tak jsme chodili do brejků. Podařilo se nám ještě přidat dva góly a myslím, že naše vítězství bylo zcela zasloužené. Rozhodl lepší pohyb hráčů na těžkém terénu. Celé mužstvo hrálo obětavě."