Petr Hájek, starosta Ústí nad Orlicí
„Úplně normálně. Jsem doma, přijela dcera na víkend. Večer po volbách se samozřejmě sejdeme s Oušťáky a budeme sledovat výsledky."

Petr Fiala, starosta Letohradu
„Volím v pátek. V sobotu mám pracovní program, jsou tu hasičské závody, soutěž mají také kynologové. Odpoledne pak budu se svými spolukandidáty čekat na výsledek voleb."

Miloslav Soušek, starosta Vysokého Mýta
„Každý pátek chodím do sauny, zažité pořádky neměním. V sobotu se mi vrací rodina ze zahraničí, takže budu s ní. Večer se   sejdeme s kamarády a vyhodnotíme situaci."

Miroslav Wágner, starosta Jablonného nad Orlicí
„Nic mimořádného, jsem s rodinou a přáteli. S rodinou do sobotního odpoledne a potom budu s kolegy, s nimiž jsme kandidovali, čekat na výsledky."

Jana Ponocná, starostka Králík
„Protože jsem ženská a mám domácnost, tak v pátek odpoledne uklízím, má přijet syn s partnerkou. V sobotu během dne nějaké vaření, odpoledne budu sedět u počítače a sledovat výsledky, navečer chystáme setkání Našeho města."

Jiří Dytrt, starosta Žamberku
„V pátek mě čekalo ukončení sezony s technickým službami, posezení s jejich  zaměstnanci. Sobotní dopoledne věnuji úřadu a věcem spojeným se zajištěním voleb, odpoledne jsem pozván na zapíjení prvního vnoučete jednoho z mých kamarádů. Večer  budu sledovat výsledky voleb a s kolegy také už zřejmě uvažovat o budoucích koaličních partnerech."

Stanislava Švarcová, starostka Lanškrouna
„Čekala mě oslava narozenin mého synovce a moc se těším na Múzochvění, které bude v sobotu odpoledne v kostele sv. Václava. Takže volby prožívám s rodinou a s múzami, což je úplně ideální. Večer samozřejmě budu sledovat výsledky, určitě s lehkým napětím i s uvědoměním si možnosti změn, které jsou ale v životě nutné a potřebné. Těším se."

Jaroslav Zedník, starosta České Třebové
„V pátek v pět hodin odpoledne jsem měl ještě svatbu, takže jsem byl v práci  až do večera. Pokud bude v sobotu dopoledne počasí, pojedu na kolo, abych si trošičku vyvětral hlavu. Odpoledne pak už budu sledovat  výsledky voleb."