Nechybí tu ani zástupci turistické oblasti Českomoravské pomezí, kteří v Brně představují nejen oblíbené atraktivity a kulturní akce konané ve městech Litomyšl, Moravská Třebová, Polička, Svitavy a Vysoké Mýto, ale také mnoho dalších zajímavých výletních cílů regionu podél historické hranice mezi Čechami a Moravou. Pro návštěvníky brněnského veletrhu bude připravena řada nových materiálů z jednotlivých měst i turistických atraktivit a chybět nebude ani soutěž o zajímavé ceny.

„Každý, kdo navštíví stánek Českomoravského pomezí a odpoví na pár jednoduchých kvízových otázek, může vyhrát některou z cen. Nebudou mezi nimi chybět vstupenky do památek a muzeí, batohy a sportovní tašky, stolní hry zvané Kouzelné putování, trika a mikiny, cyklistické doplňky a řada dalších. Malé překvapení je také připraveno pro všechny, kteří jsou fanoušky Českomoravského pomezí na Facebooku,“ nechává nahlédnout pod pokličku marketingový manažer Jiří Zámečník.

Českomoravské pomezí zaznamenalo v roce 2019 i jeden úspěch. Vstoupilo do něj jako oficiálně certifikovaná destinační společnost, které se podařilo splnit náročné podmínky certifikačního procesu a získalo certifikát v kategorii Oblastní organizace destinačního managementu v rámci celostátní kategorizace.   (tz)

Ilustrační foto
Tříkrálová sbírka je napůl sečtená