anketa

Josef Leníček, Zhoř, 65 let, důchodce
Prezident na mě působil velmi dobře. Osobně mě zaujalo, že dotazy Miloši Zemanovi dávali hlavně mladí. Líbilo se mi, že jich bylo na náměstí hodně a že se hodně ptali. Pan prezident odpovídal pohotově, je to osobnost. Jsem rád, že do České Třebové přijel. Původně jsem byl Třebovák, teď žiju v nedaleké vesnici. Setkání s Milošem Zemanem jsem si nenechal ujít a nelituju toho.

anketa

Dagmar Rybková, Dlouhá Třebová,
v důchodu
Pan prezident je bezprostřední, dobře se poslouchá. Je vidět, že je vzdělaný, sečtělý, v rozhovoru příjemný. I když nevyznávám všechny jeho postoje, je na první dojem příjemný a sympatický. Jeho odpovědi sice většinou člověk zná z televize a rozhlasu. Oceňuji, že je pohotový a mluví k věci. Jsem ráda, že do České Třebové přijel, kdypak člověk vidí prezidenta.

anketa

Martin Saifrt, Č. Třebová, 28 let, sociální pracovník
Na setkání s Milošem Zemanem jsem přišel, protože je to prezident, i když ne můj. Transparentem s výrokem prezidenta ´vypálit, počurat, posolit´, který adresoval Straně zelených, jsem chtěl ukázat, že jsme tady i my, menší strany, aby si uvědomil, že není jenom on. Tahle akce je velká, věřím, že prezident podpoří místní podniky. Je velký řečník a rétor, sám o sobě je prostě je zemanem.

anketa

Iva Fikejsová, Č. Třebová, 46 let, ředitelka ZŠ
Přiznám se, že jsem nebyla příliš příznivcem Miloše Zemana, ale osobní setkání s ním mě mile překvapilo. Naživo působí mnohem lépe než v médiích.  Byla bych ráda, kdyby  média nic nezkreslovala. Líbily se mi jeho odpovědi na dotazy. Myslím si, že lidé se mohou ptát i víc a důrazněji, pan prezident to unese. Nakonec  setkání se studenty v Pardubicích zahájil tím, že požádal o provokativní dotazy.

anketa

Jan Doležal, Ústí n. O., 37 let, zaměstnanec  Škody
Pan prezident je profesionál, je to člověk sběhlý ve vystoupeních a diskuzích s lidmi. Dotazy na něho byly vesměs zajímavé, vztahovaly se k našemu regionu, soužití s menšinami, k železnici, k zaměstnanosti, podpoře mladých lidí, protože to tady není zrovna růžové. Je dobře, že regiony navštěvuje, ví o tom, že v nich žijí stejní lidé jako v Praze nebo v Brně.

anketa

Radek Papáček, Č. Třebová, 49 let, zaměstnanec  Korada
Velice mě potěšilo, že zavítal i mezi nás. Líbily se mi jeho odpovědi. Nemám proti němu nejmenších výhrad. Bylo tu hodně lidí, očekával jsem nějaké protesty z řad jeho odpůrců, nic takového se ale neodehrálo. Myslím si, že lidé v republice už jsou politikou znechucení, šíleně se jich dotýká, nemají  práci, nemají peníze. A v prezidentovi vidí jakousi naději na určité zlepšení.