Předplatitelé Orlického deníku mohou získat řadu dárků z věrnostního programu ABO bonus. Aktuálně jsou v nabídce zajímavé knihy nebo vstupenky na unikátní výstavu. A to rozhodně není vše!

Bonusový program je určen všem předplatitelům, nejen těm celotýdenním. Aby mohli čerpat odměny, musí se zaregistrovat na www.mojepredplatne.cz. „Registrace do bonusového programu je velice jednoduchá. V přihlašovacím formuláři stačí vyplnit jméno, kontaktní údaje a zvolit si heslo. Rádi vám s přihlášením samozřejmě poradíme v redakci Orlického deníku, kterou najdete na ulici T.G. Masaryka v Ústí nad Orlicí," vzkazuje předplatitelům Lucia Faltejsková z obchodního týmu.

Od data registrace jsou předplatiteli načítány body v závislosti na počtu předplacených dní i způsobu platby. Jednodenní předplatné je ohodnoceno třemi body při měsíční platbě, ale při roční platbě za něj předplatitel získá 70 bodů. Za celotýdenní předplatné se při roční platbě na konto připíše 420 bodů. Členstvím v ABO bonusu tak lze ročně získat dárky v hodnotě až 1200 korun. „Dárky si předplatitelé vybírají z pohodlí domova z katalogu dárků a poukázek na webu www.mojepredplatne.cz," dodává Lucia Faltejsková a upozorňuje, že nyní je pestrá především nabídka knih, a to díky spolupráci s vydavatelstvím Oftis Ústí nad Orlicí, Paseka a Flétna.
Oftis, který se zaměřuje především na regionální literaturu, potěší především ty předplatitele, kteří mají děti či vnoučata. V nabídce jsou pohádkové knihy Pod Suchým vrchem, Pohádky lanšperského hradu a O bílé lišce. Další čtenáři si vyberou z nabídky nakladatelství Paseka, které je jedním z prvních soukromých nakladatelství a vydává kolem sedmdesáti nových překladových i původních českých titulů ročně. Čtenáři si mohou vybrat z titulů: Rok bez února, Jsem tady už tisíc let, Krása a peklo a Rekviem za Východ. Každého bezesporu potěší nejen krásnými fotografiemi kniha Orlicko z nakladatelství Flétna. Další zajímavou položkou v nabídce jsou vstupenky na výstavu voskových figurín Katastrofy lidského těla.

Stačí si jen vybrat…• Pohádky lanšperského hradu, Radim Dušek, Libor Kubišta, Petr Žitný, Oftis
• Pod Suchým vrchem, Antonín Špinler, Oftis
• O bílé lišce, Antonín Špinler, Oftis
• Rok bez února, Jan Sojka, Paseka
• Jsem tady už tisíc let, Mariolina Veneziová, Paseka
• Krása a peklo, Roberto Saviano, Paseka
• Rekviem za Východ, Andreï Makine, Paseka
• Orlicko, nakladatelství Flétna
• 5 vstupenek pro dvě osoby na unikátní výstavu Katastrofy lidského těla, která se uskuteční od 14. do 20. března v Kulturním domě v Ústí nad Orlicí. Představuje skutečné lidi, kteří například měli dvě hlavy, dva obličeje, čtyři oči, siamská dvojčata nebo muže s vlčím syndromem…
Více informací na www.mojepredplatne.cz nebo je podá Lucia Faltejsková, tel. 608174054.