"Důležité je pro mě také to, zda mi bude daná věc slušet,“ vysvětluje. Ne vždy tak dá přednost ceně na úkor kvality. Když si není nákupem dané věci jistá, zkouší štěstí jinde.

Zejména ve večerních hodinách vyráží na nákupy Miroslav Procházka ze Sokolova.
Nakupovat do marketů chodím večer, to jsou slevy největší, říká senior

Deník Slevový týden.Zdroj: DeníkZa dobrou vychytávku považuje právě nakupování přes internet. ,,Je to pohodlnější, nikdo mě neotravuje a nemusím se prodírat mezi davy lidí, kteří se v dnešní době neumí chovat a jsou bezohlední vůči svému okolí,“ povídá. Internetové obchody navíc podle ní nabízí více zboží než kamenné prodejny a nákup tam vyjde častokrát levněji.

Slevové kupóny považuje za dobrý nápad, pokud jsou dostatečně výhodné. ,,Ocenila bych, kdyby se slevy vztahovaly na sortiment, který mě zajímá, což je právě oblečení,“ zakončuje vysokoškolská studentka.

Slevový týden s Deníkem.
Deník Slevový týden: Desítky výhodných nákupů po celé ČR

BLÍŽÍ SE DENÍK SLEVOVÝ TÝDEN

Akce Deník Slevový týden, kterou pořádá vydavatelství Vltava Labe Media, nabízí unikátní množství slev a nabídek, které mohou naši čtenáři využít přímo u konkrétních prodejců. Slevovou nabídku najdete v Deníku 4. 10., v Deníku Extra 5. 10., ve čtvrtečních přílohách Deníku - v magazínu Bydlení 3.10, v magazínu Ženy 10. 10. A o akci se dozvíte také z týdeníků, které vydává Vltava Labe Media, a to v týdnu od 30. 9. do 4. 10.

Samotný Deník Slevový týden vypukne 7. října. Uživatelskou výhodou nákupní akce je speciální karta. Tu najdete spolu se slevovými nabídkami v novinách a ke stažení je od 30. 9. i na našem webu. Nemusíte tedy stříhat žádné kupony. Nárok na slevu prokážete vystřiženou či staženou slevovou kartou v mobilu. Výhodou je, že karta platí po celé republice, a to i opakovaně.