V Praze bydlí populární zpěvák od narození, nejdřív na Novém Městě a pak chvilku na Vinohradech. Že s manželkou Terezkou, dcerkami Anežkou a Maruškou i psíkem Tobiášem nakonec zakotvil na Smíchově, je prý náhoda.

„Ale je pravda, že mě Smíchov něčím vždycky přitahoval. Mám rád zdejší parky a taky jeho zvláštní, takovou lehce drsnou atmosféru,“ říká.

Alena je znalkyní kosmetiky a nedávno pod svým jménem uvedla na trh čtyři vůně inspirované městy, které ovlivnily její život - Milano, Torino, Praha a Levanto.
Modelka Alena Šeredová: Po příteli dojídám a kilo navíc neřeším, zamaskuji ho

A bez čeho by se Matěj Ruppert doma neobešel? 

* DVD: "Mám rád filmy, proto u nás doma najdete spoustu DVD. Jsem hrdým vlastníkem obří videotéky."

* Vinylové desky: "Nejsem typický sběratel v pravém slova smyslu, ale vystavuju si staré vinylové LP desky a právě DVDčka."

Jídelní stůl: "Nejoblíbenějším kusem nábytku je náš jídelní stůl, který vyráběl můj táta se svým tehdejším kamarádem, skvělým uměleckým truhlářem Michalem Řičicou."

S manželkou a tchánem jsme vytvořili rodinný tým. Tak začalo před pár lety moje aktivní závodění s Mitsubishi Lancer Evo X.
Jak bydlí kuchař Filip Sajler: precizně vybavená kuchyně a auta všude

* Vybavená kuchyň: "Rád vařím. Když mám čas a inspiraci."

Pivo: "K dobrému jídlu patří pivo. Myslím si, že bylo skoro u všech našich dějinných zvratů a událostí za posledních pět set let, možná déle. Takže pro nás Čechy je strašně důležité. I proto jsem byl spoluprůvodcem dvanáctidílného televizního dokumentu Pivní putování."

* Ceny Anděl: "Andělům se u nás doma líbí. Jednoho jsme s Monkey Business dostali loni. Prvního mám jako zpěvák za rok 2007."