„Dle výpovědi poškozené měl být pachatel mladý muž vysoký asi 175 centimetrů, hubené postavy. Na sobě měl mikinu tmavé barvy s kapucí, která mu zahalovala obličej, tmavě šedé tepláky bez nápisů či obrázků, na nohou měl sportovní botasky. Za celou dobu konfliktu na ženu nepromluvil,“ popisuje policejní mluvčí Andrea Muzikantová. Policisté touto cestou žádají každého, kdo se v místě pohyboval a mohl by poskytnout svědectví, aby se přihlásil na lince 158.

Tragická nehoda u Chýště si vyžádala dva lidské životy.
Předjížděl kamion? Zmařil dva životy

Otec přes dva roky neplatil výživné

Chrudimsko - Třicet dva měsíců neplatil biologický otec soudem určené výživné na svoji dcerku. Nyní mu za to hrozí dokonce vězení.
Policejní mluvčí Jiří Tesař včera uvedl: „Komisařka služby kriminální policie a vyšetřování tento týden zahájila trestní stíhání dvaačtyřicetiletého muže z Teplic za přečin zanedbání povinné výživy. Muž přestal plnit své vyživovací povinnosti na svou dceru, která žije s matkou. Na tyto povinnosti zapomíná již třicet dva měsíců.“
Za dva roky a osm měsíců činí dluh na výživném téměř 41 tisíc korun. Trest může být v tomto případě vysoký. „V případě usvědčení hrozí muži odnětí svobody až na dvě léta,“ dodal Jiří Tesař.