Darovat je možné například masové konzervy, trvanlivé nebo sušené mléko, piškoty, luštěniny, rýži a podobně. Jídlo je možné přinést přímo do azylového domu v Hamrech nebo do hlineckého Centra Jana XXIII. vždy od 16 do 18 hodin.

Rock z Podještědí

Litomyšl - Kapela Krucipüsk se představila v litomyšlském klubu Kotelna s dávkou řízné hudby. Zazněly i skladby z nového alba „Sine Amore Nihil“.

Ulicí Na Valech projeli naposledy

Polička - Ve středu byl poslední den, kdy mohli řidiči projíždět ulicí Na Valech. Místní komunikaci totiž čeká rekonstrukce. Ulice ale nebude uzavřena dlouho. Podle poličské radnice by mělo být hotovo před koncem listopadu. „Důvodem úplné uzavírky je zajištění bezpečnosti při provádění stavebních prací v rámci rekonstrukce místní komunikace. Ulice bude uzavřena pro veškerý silniční provoz. Průchod místem uzavírky bude zakázán,“ vysvětlila tisková mluvčí Naděžda Šauerová. Uzavírka zahrnuje úsek od křižovatky se silnicí I/34 v ulici Vrchlického směrem do městského parku, vjezd na parkoviště a vstup do parku a parkoviště v ulici Vrchlického vedle Tylova domu.