Rozhledna na Andrlově chlumu u Ústí nad Orlicí  (49°57´36.324´´N, 16°22´26.127´´E) byla otevřena 19. května 1996 a byla to tehdy opravdu velká sláva. Pokud nahlédneme do historie, je v pořadí již třetí rozhlednou na „Andrláku". Její dvě předchůdkyně byly dřevěné. Současná věž má ocelovou konstrukci. Stojí na vrchu v nadmořské výšce 559 metrů, vysoká je zhruba padesát metrů. Vyhlídková plošina je umístěna ve 35 metrech a dá se na ni vystoupat po 183 schodech. Odměnou za vynaloženou námahu jsou při příznivém počasí jedinečné výhledy na nemalou část „království českého": na Orlické hory, Krkonoše, Kunětickou horu, Českomoravskou vrchovinu, Železné hory, Jeseníky. V hlavní sezoně je rozhledna přístupná denně od 10 do 17 hodin.
Andrlův chlum je známým a hojně navštěvovaným místem. Vyhledávaná je nejen samotná rozhledna, ale také turistická chata Hvězda, která stojí v jejím sousedství. Z Ústí nad Orlicí ke „Stříbrné krasavici" dojdete po turistické značce,  cyklisté i motoristé pak mohou využít silnici, po níž se léta jezdil známý automobilový závod do vrchu Ústecká 21.
Návštěva Andrlova chlumu s rozhlednou a turistickou chatou je příjemným tipem na výlet. A třeba už na tuto sobotu, kdy se konají tradiční pochod a cyklojízda Orlickým podhůřím organizované ústeckými turisty. Některé trasy vedou i přes „Andrlák".