„Opravdu si to tu užíváme, právě jsem slezla z koně. Byly jsme taky v jacuzzi vířivce, jsme profesionálně nalíčené, fotil nás profesionální fotograf.Vyhlášení se blíží, žádná ovšem nevíme, jak to dopadlo. To se dozvíme opravdu až za chvíli," hlásila přímo z místa naše finalistka Lenka Vágnerová z Dolní Dobrouče.
Samozřejmě nás zajímalo, jak dopadlo závěrečné vážení. „Mám určitě dobrý pocit, celkově jsem shodila 10,6 kilogramu. Svaly zůstaly beze změny, pan doktor byl náramně spokojený," svěřila se Lenka Vágnerová s hrdostí v hlase. A jak odhadovala své šance v celkovém hodnocení? „Je tady asi hodně favoritek, tak raději s žádným dobrým umístěním nepočítejte," prohlásila se smíchem. Byla ovšem určitě hodně skromná, protože její výsledek, za kterým je zhruba dva a půl měsíce nejrůznějších pohybových aktivit a hodně přísná disciplína ve stravování, je bezesporu obdivuhodný.
Paní Lenka redakci slíbila, že se ozve hned po vyhlášení výsledků. A opravdu se nám podařilo chvíli po půl třetí odpoledne s naší finalistkou spojit. Zastihli jsme ji společně s dalšími soutěžícími na odjezdu ze Svaté Kateřiny a jak bylo z telefonu patrné, vládlo velké veselí. „V konečném hodnocení jsem skončila druhá, v hlasování čtenářů jsem byla, tuším, čtvrtá. Takže jsem hodně spokojená," řekla do telefonu v rychlosti.

Podrobnější materiál o účasti Lenky Vágnerové ve finále reality show Fit s Deníkem přineseme ve čtvrtečním tištěném vydání Orlického deníku.