Pondělí 12. listopadu
Ve 12.55 hodin vyjížděly čtyři hasičské jednotky k požáru chatky ve Vysokém Mýtě. Při požáru se popálil její majitel.
Úterý 13. listopadu
Biker Jaroslav Kulhavý, olympijský vítěz z Londýna, se stal čestným občanem Ústí nad Orlicí. Během slavnostního večera v Roškotově divadle byly uděleny i Ceny města Ústí nad Orlicí.
Středa 14. listopadu
Z hanobení lidských ostatků byl obviněn třiadvacetiletý muž z Chocně, který z hrobu vytáhl dvě lebky. Ty se pak našly odhozené v igelitové tašce v centru Chocně.
Čtvrtek 15. listopadu
Střecha na objektu nad ležáckými sklepy bývalého pivovaru v Lanškrouně mohla být hrozbou pro své okolí. Proto byla odstraněna a postaví se nová, provizorní.
Pátek 16. listopadu
Ještě před Vánocemi by si u hradeckého krajského soudu mohl vyslechnout verdikt bývalý místostarosta Žamberku Ryan Strnad. S dalšími čtyřmi muži je viněn z pletich při veřejné soutěži a dražbě v souvislosti s revitalizací pěší zóny v Žamberku.
Sobota 17. listopadu
Slavil se Den boje za svobodu a demokracii. V České republice se váže ke dvěma historickým milníkům: uzavření vysokých škol v roce 1939 a začátku Sametové revoluce v roce 1989.
Neděle 18. listopadu
V neděli měla být slavnostně otevřena po rekonstrukci kaple sv. Anny v Ústí n. O.-Hylvátech. Opravy se zpozdily a slavnost musí být odložena na jaro.