Perry a Bloom ve společném prohlášení vydaném prostřednictvím organizace UNICEF, která podporuje znevýhodněné děti, uvedli, že porod proběhl bez komplikací a dcera Daisy Dove je v pořádku. Šťastný pár na sociálních sítích rovněž sdílel černobílý obrázek, který držel Daisyinu malou ruku. Katy Perry své těhotenství prozradila na začátku tohoto roku ve videoklipu pro její singl Never Worn White.

„Jsme šťastní, ale víme, že ne každý může prožít tak klidný porod jako my. Mnoho míst po celém světě stále trpí nedostatkem zdravotnických pracovníků, každých 11 sekund zemře těhotná žena nebo novorozenec, většinou z důvodů, kterým by šlo předcházet," uvedl pár pro UNICEF, jehož jsou ambassadory.

Kladno (v bílém) hostilo v extralize Třinec. Dorazil i hvězdný herec Orlando Bloom
Vzácná návštěva. Herec Orlando Bloom si zajel do Kladna za Jágrem

„Mnoho miminek po celém světě je ohroženo kvůli nákaze covid-19, nedostatku vody, mýdla, očkovacích látek a léků, které předcházejí nemocem. Jako rodiče novorozence nás to velmi trápí." Perry s Bloomem proto už před časem založili dárcovskou stránku a získané peníze směřovaly právě ke znevýhodněným matkám a jejich ohroženým dětem, informuje BBC.

Americká zpěvačka Katy Perry, která byla dříve vdaná za Russella Branda, poprvé o sobě dala vědět v roce 2008 díky singlu I Kissed A Girl, který ovládl hitparády ve Velké Británii. Od té doby vydala další hity, například Roar, California Gurls, Firework či Never Really Over.

Její snoubenec Orlando Bloom má z předchozího manželství s australskou modelkou Mirandou Kerr devítiletého syna Flynna. Britský herec se proslavil ve filmech Piráti z Karibiku, Pán prstenů a Hobit.

Herec Sean Connery
Legendární James Bond i muž, který odmítl Gandalfa. Sean Connery slaví devadesát