Jak je již tradicí, perfektně připravený volejbalový turnaj se tentokrát konal ve Chvaleticích. Byla to další konfrontace českotřebovských juniorek s dospělým krajským volejbalem, a to opět úspěšná.
V prvním utkání nastoupila třebovská děvčata proti soupeři z Třebechovic a svého protivníka zcela jednoznačně přehrála v poměru 2:0 na sety.

Třebovské juniorkyDruhé utkání bylo předčasným finále turnaje, kdy se třebovské volejbalistky střetly s Orlem Hradec Králové. První set se podařilo vyhrát až zlepšenou koncovkou, ve druhém hráčky prohrávaly až do koncovky, kdy se jim podařilo srovnat nepříznivý stav 21:24. Tento set nabídl výborný volejbal z obou stran a nakonec byly šťastnější juniorky Č. Třebové po vítězství 32:30.
Poslední zápas turnaje odehrála děvčata proti Hvězdě Pardubice, kterou v minulém finále v pohodě přehrála.
Tady se poprvé za celý turnaj ukázalo, že mládežnický volejbal má i své výkonnostní výkyvy a děvčata si vybrala svoji slabší chvilku, když po matném výkonu prohrála první set.
Ve druhém setu už zase začala perfektně fungovat obranná hra družstva podložená výborným útokem a druhý set se podařilo vyhrát. Rozhodovala zkrácená hra, ve které vládly třebovské juniorky a dotáhly zápas, a tím i celý turnaj, do vítězného konce. Mladé družstvo opět předvedlo sebevědomý výkon a dokázalo, že může konkurovat na krajské úrovni i starším družstvům.
Česká Třebová: Klára Dvořáková, Linda Horáčková, Kristýna Kopečná, Míša Sýkorová, Kristýna Fišerová, Radka Voclová, Martina Drymlová, Edita Smrčková. Trenér: Martin Knížek. (mk, bed)