Letohrad však nedokázal navázat na úspěch z minulého kola, kdy zvítězil v Karviné, a se třemi body tak stále obývá poslední sestupovou příčku.

Kert Park Praha – Letohrad 6:4 (2:2, 3:0, 1:2)
Fakta – branky a asistence: 3. M. Kruček (Krtička), 9. M. Kruček (Sikora, Kočka), 20. Hradecký (J. Kruček), 25. Krtička (J. Kruček), 29. Mráz (J. Kruček, Myslivec), 31. M. Kruček (Krtička) – 4. Halbrštát (Protzner, Štefka), 11. Malík (Grund), 35. Kormunda (Malík), 44. Štefka (Malík). Rozhodčí: Vokurka, Horský. Vyloučení: 7:7. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 25.
SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Janoušek) – Friml, Urban, Malík, Dalecký, Košťál, Minařík, Halbrštát, Protzner, Červinka, Rail, Furik, Kormunda, Grund, J. Lux, Štefka.

Na pražských Lužinách bylo živo hned od prvních minut utkání. Domácí se od začátku tlačili do letohradské branky a už po dvou a půl odehraných minutách vedli 1:0 gólem M. Kručka. O minutu později z protiútoku srovnal Halbrštát. Vyrovnané skóre vydrželo až do deváté minuty, kdy se domácí opět ujali vedení proměněnou střelou po buly. Vedení Kertu znovu nevydrželo příliš dlouho, přes celé hřiště prošel s míčkem Malík a nadvakrát zakončil – 2:2.
Ve druhé třetině pokračoval tlak domácích, ve 20. minutě jej přetavil ve třetí branku tentokrát Hradecký. Následně přišla přesilová hra, z čehož rezultoval čtvrtý gól v letohradské svatyni. Necelé dvě minuty před koncem třetiny na rozdíl tří branek zvýšil střelou od modré Mráz – 5:2.
Do posledního dějství vstoupil jednoznačně lépe domácí tým, když po 27 vteřinách zvýšil na 6:2 svým třetím gólem v zápase M. Kruček.
S Letohradskými to nevypadalo dobře, ale reputaci se pokusil napravit ve 35. minutě matador Kormunda, který využil přesilovku. Do konce třetiny byl aktivnější Kert, Letohradští se ale dostali k několika šancím a jednu z nich přetavil v gól Štefka. K výhře však Letohradu chyběly dvě branky, a tak z Prahy odjel bez bodu. ⋌(bed, ij)