Jakým způsobem probíhala příprava na start nového ročníku?
Začali jsme trénovat někdy začátkem srpna a to dvakrát v týdnu. Máme odehráno  šest přípravných utkání s bilancí pěti výher a jedné porážky. Abych to shrnul, s přípravou i způsobem, jakým probíhala, mohu být spokojen včetně účasti hráčů na trénincích. Pracovali opravdu výborně.

Kádr pro sezonu je tedy kompletní?
Kádr máme stabilizovaný. Oproti minulému ročníku nám nikdo neodešel a hlavně se podařilo udržet Pavla Formánka a Miroslava Semeráda. Navíc jsme získali Romana Netolického na hostování z Torfu Pardubice, což bude velká posila.

Hned na úvod zajíždíte na půdu Helasu Brno…
Je to nováček a vlastně až průběh sezony nám ukáže, jak jsme připravení. Bude samozřejmě důležité aby- chom dobře vstoupili do sezony, což bych si moc přál. Určitě to bude oboustranně zajímavé utkání.

Na začátku je těžké říct, jaké šance má tým, ale kde byste rád viděl své mužstvo na konci sezony?
Ono je to hrozně těžké, protože u nás máme Era-pack Chrudim, což je plně profesionální oddíl a nově se posílil o pět hráčů, zejména pak přišel Dentinho ze Sportingu Lisabon, takže si myslím, že o titul se momentálně v české lize nehraje.
Ve hře je tak druhé, třetí a čtvrté místo, a tam vidím hlavně Tango Brno a Bohemians Praha. Samozřejmě bychom se chtěli umístit co nejlépe, ale až samotná soutěž ukáže, na co bude tým mít. Velmi důležitý bude začátek. My tu kvalitu máme, ale uvidíme jak se bude dařit.
Můj  osobní cíl a jak velí tradice, je dostat se do play-off. Tam už se může stát cokoli. Je to dá se říct samostatná soutěž a tam může každé mužstvo překvapit.

Nejzbach Vysoké Mýto
SOUPISKA
Brankáři
Libor Gerčák, 1975
Tomáš Morong, 1992
Lukáš Till, 1992
Hráči
Pavel Formánek, 1983
Jakub Vágner, 1989
Roman Michalec, 1989
Jaroslav Unger, 1977
Jakub Gerčák, 1990
Petr Munzberger, 1986
Petr Jeníček, 1983
David Stejskal, 1983
Michal Jiráský, 1993
Jiří Zdražil, 1984
Zdeněk Dostál, 1979
Tomáš Lipavský, 1993
Miroslav Semerád, 1973
Aleš Melechovský, 1990
Martin Brychta, 1990
Pavel Novotný, 1987
Michal Brychta, 1994
Ondřej Forgáč, 1994
Roman Netolický