Prostor tentokrát dostaly nové naděje z dalších tréninkových skupin. I přes dvě prohry se kluci radovali ze hry a zápasy je bavily. Dorostenci odjeli obhajovat své prvenství v tabulce pardubické ligy na domácí hřiště do Rokytnice. V prvním zápase nastoupili proti silnému družstvu ze Svitav a přes nervózní začátek nakonec dotáhli zápas k jasnému výsledku 8:3. V druhém zápase se projevil nedostatek hráčů a hlavně poprvé v sezoně pocítili nedostatek fyzických sil. Nakonec Orlicko zvítězilo nad týmem Lubné 6:4 i díky dobře chytajícím brankářům.
Dorostenci stále drží první místo v soutěži a již sedm zápasů v řadě nepoznali porážku.
Do krásné svitavské haly jely bojovat dorostenky, ale bohužel tento tým oslabený nemocemi nedokázal bodovat ani v jednom zápase. Nejprve holky podlehly domácím Svitavám v poměru 1:2 a následně týmu Všestar také 1:2.
Starší žáci jsou na tom momentálně podobně jako dorostenky. Zdecimovaná sestava se pokoušela vzdorovat domácí Litomyšli, ale porážku 1:8 odvrátit nedokázala. Chuť si mladí florbalisté spravili v zápase proti Svitavám, kdy svého soka přehráli 9:4. Starší žáci jsou i nadále v čele tabulky.
Junioři se postavili na domácí palubovce proti Dobrušce a tentokrát s tímto týmem prohráli 6:7. Ve druhém utkání porazil tým Orlicko-Třebovska Svitavy 10:5. (drv)