Už v pátek perfektní hrou sebrala Záměl Žamberku naději na stupně vítězů, těsně zvítězila a čekala na ostatní výsledky, protože mohla být klidně i první.

V následujícím utkání si poradila Řetová s kunvaldskými Slámožrouty a vybojovala tak aspoň čtvrtou příčku.

V neděli dopoledne porazil Žamberk obhájce titulu Skala team z Ústí a odsoudil ho tak na konečnou třetí pozici.

O všem mělo rozhodnout poslední utkání, v němž ústeckým Krajánkům stačila k prvenství i remíza. Kdo očekával snadnou výhru, tak ten se mýlil a Kunvald dokázal favorita náležitě potrápit. Po těsné výhře se ale z vítězství podle očekávání radovali nakonec ústečtí Krajánci.

V přímém souboji o výhru ve 2. lize si Olbena Lukavice poradila s ústeckou Adbou a i přes následnou prohru s Popeláři z Libchav v druhé lize zvítězila.
Dlouhoňovičtí Kapři zdolali poslední tým druhé ligy Žraloky z Dolní Čermné a jsou ve 2. lize třetí.

Adba v přímém souboji o 2. příčku druhé ligy pak doslova deklasovala předloňského vítěze TJ Sokol Libchavy, které se letos musely spokojit pouze se čtvrtou příčkou ve 2. lize.

Ve 3. lize byl stav velmi vyrovnaný. Kačeři postupně propásli šanci na výhru v této skupině, když podlehli nejprve Turovákům z Podlesí a následně HC Líšnici. Bejci z Koldína chtěli skončit alespoň třetí a zdolali na cestě k tomuto cíli poslední ústecký Oftis a následně i jistého vítěze Medvědy z Rokytnice.
Čtvrté lize kralovali Pašáci z Jehnědí, kteří už jasné vítězství potvrdili i pátou výhrou s celkem Rieter Hnátnice.

Buldoci z Velké Skrovnice zdolali Sokolíky z Rokytnice a obsadili druhou příčku. Sokolíci bojovali, nechtěli skončit letos poslední a udolali Ants Knapovec, který podlehl i celku Třísky Oucmanice, který v posledním duelu soutěže udolal i celek Rieter Hnátnice. Rozhodovaly ale vzájemné duely při shodě bodů a třetí ve 4. lize skončila nakonec Hnátnice, čtvrté Třísky a pátí Sokolíci. Černého Petra má nakonec Ants Knapovec.

V kanadském bodování nakonec neodolal žamberský Petr Nosál náporu Milana Rady, který skóroval v posledním duelu šestkrát a poprvé vyhrál kanadské bodování Computer Shop Cupu a stal se zároveň i nejlepším střelcem, když nejvíce na branky nahrával žamberský Martin Brožek.
Nejslušnějším hráčem se stal Tomáš Jiruf (Bejci Koldín), naopak nejtrestanějším hráčem Pavel Kulhavý (Žraloci Dolní Čermná).

1.LIGA

HC Hornets Záměl - Žamberští Stilmat kanci 6:5(3:1:, 2:2, 1:2).

Branky: Jan Sršeň 3, Leoš Dostál, Jaroslav Peřina, Jiří Sršeň – Vladimír Šedaj 2, Tomáš Diblík, Tomáš Kubíček, Pavel Šlesinger.

Utkání začalo svižně a už v 15. sekundě otevřel skóre utkání Leoš Dostál – 1:0. Úvodní dějství uzavřel v 10. minutě zvýšením na 3:1 podruhé Jan Sršeň. Už ve 12. minutě snížil Tomáš Kubíček na 3:2, aby v 15. minutě vyrovnal Vladimír Šedaj na 3:3. Na začátku 18. minuty dokončil hattrick Jan Sršeň na 4:3 a ve 20. minutě uzavřel druhou část Jaroslav Peřina na 5:3. Hned v úvodu třetí části využil přesilovku ve 21. minutě Jiří Sršeň a zdálo se být rozhodnuto – 6:3. Ve 23. minutě ale snížil Vladimír Šedaj na 6:4 a na začátku 27. minuty pak Tomáš Diblík na 6:5.

Slámožrouti Kunvald - Armat Řetová 2:5 (1:1, 0:1, 1:3)

Branky: Jaroslav Flekr, Jaroslav Zářecký st. – Petr Fikejz, David Karpíšek, Miloslav Novák, David Provazník, Miroslav Provazník.

Kunvald lépe vstoupil do utkání, když v 5. minutě překonal Karla Vaňka Jaroslav Zářecký st. – 1:0. V 8. minutě zavelel k obratu David Karpíšek, když vyrovnal na 1:1. Za dalších 11 minut dokonal obrat Miroslav Provazník – 1:2. Ve 23. minutě sice Jaroslav Flekr vyrovnal na 2:2, ale ve 27. minutě využil početní výhodu David Provazník – 2:3. O minutu později zvýšil Petr Fikejz na 2:4 a podařený závěr korunoval v poslední minutě Miloslav Novák – 2:5

Krajánci Ústí nad Orlicí - Slámožrouti Kunvald 5: 3 (0:0, 3:1, 2:2)

Branky: Stanislav Husák 2, Tomáš Lesák, Pavel Musil, Michael Resler – Tomáš Fogl, Oldřich Krejsa, Aleš Lauterbach.

Po bezbrankovém úvodním dějství šli hned po osmi sekundách hry Krajánci do vedení brankou Stanislava Husáka – 1:0. Po další minutě se prosadil Tomáš Lesák na 2:0, ale v 17. minutě využil zaváhání v obraně Krajánků ke snížení Tomáš Fogl – 2:1. V poslední minutě druhé části pak pojistil vedení Stanislav Husák na 3:1. Hned v úvodu třetí třetiny tečoval dlouhou přihrávku před brankou Pavel Musil mezi betony Luboše Martince a Krajánci už vedli 4:1. Uklidnění přinesla až branka Michaela Reslera ve 25. minutě na 5:1. Snaživí Slámožrouti za podpory svých fandů ale závěr nevypustili a na začátku 27. minuty snížili brankou Oldřicha Krejsy na 5:2 a ve 29. minutě ještě i gólem Aleše Lauterbacha na konečných 5:3. Krajánci tak výhrou potvrdili letošní neporazitelnost a také výhru ve 12. ročníku.

2. LIGA

Olbena Lukavice - Adba Ústí nad Orlicí 6:4 (2:3, 0:1, 4:0)

Branky: Ondřej Lux 3, Pavel Šulc 2, Miloš Kořínek – Jan Chudý 2, Daniel Král 2.

Olbena Lukavice - Popeláři Libchavy 5:9 (3:2, 0:6, 2:1)

Branky: Miroslav Blažek, Milan Hubálek, Miloš Kořínek, Ondřej Lux, Michal Šegita – Filip Večeř 4, Jiří Pačes 2, Jaroslav Vaňous, Vojtěch Vaňo

Žraloci Dolní Čermná - Kapři Dlouhoňovice 3:5 (0:1, 1:1, 2:3)

Branky: Lukáš Vacek, Pavel Kulhavý, Vladimír Havel – Tomáš Plundra 4, Ondřej Kail.

TJ Sokol Libchavy - Adba Ústí nad Orlicí 1:15 (0:2, 1:4, 0:9)

Branky: Aleš Křepela – Miroslav Häusler 6, Petr Šána 3, Daniel Král 2, Jan Chudý 2, Tomáš Maleček, Marek Mašanský.

3. LIGA

Kačeři Kerhartice - Turováci Podlesí 4:5 (0:2, 1:2, 3:1)

Branky: Ondřej Exler 3, Michal Strnad st. – Lukáš Čaban 2, Jaroslav Šeda 2, Jiří Šeda.

Oftis Ústí nad Orlicí - Bejci Koldín 3:5 (0:1, 2:3, 1:1)

Branky: Milan Fišer, Roman Langer, Zbyněk Škorpil – Martin Jiruf 2, Tomáš Nováček 2, Pavel Valach.

Medvědi Rokytnice - Bejci Koldín 4:7 (1:3, 1:3, 2:1)

Branky: Petr Červinka, Vlastimil Hruška, Martin Jedlinský, Jiří Špryňar – Martin Jiruf 2, Jaroslav Prudič 2, Tomáš Jiruf, Tomáš Mikulecký, Tomáš Nováček.

Kačeři Kerhartice - HC Líšnice 5:6 (3:3, 2:1, 0:2)

Branky: Ondřej Exler 2, Michal Strnad ml. 2, Michal Kalous – Václav Dvořák 2, Roman Papáček 2, Jan Keprta, Tomáš Veverka.

4. LIGA

Rieter Tooling Hnátnice - Pašáci Jehnědí 2:3 (2:1, 0:2, 0:0)

Branky: Petr Juhas, Michal Pirkl – Daniel Fišer, Vít Fišer, Tomáš Pecháček.

Ants Knapovec - Sokolíci Rokytnice 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)

Branky: Petr Lavrenčík, Filip Šveřepa

Buldoci Velká Skrovnice - Sokolíci Rokytnice 7:4 (1:2, 4:1, 2:1)

Branky: Milan Rada 6, David Jiroušek – Filip Forman, David Krkavec, Petr Lavrenčík, Libor Pácha.

Ants Knapovec - Třísky Oucmanice 2:3 (0:2, 2:1, 0:0)

Branky: Josef Nesejt, Ladislav Seidlman – Lukáš Kašpar, Martin Lebeda, Petr Svoboda

Rieter Tooling Hnátnice - Třísky Oucmanice 5:6 (0:1, 2:3, 3:2)

Branky: Petr Juhas 2, Miroslav Appl, Pavel Mašek, Petr Stejskal – Martin Lebeda 3, Lukáš Kašpar, Lukáš Novák, Petr Svoboda.

(res)