FK Adria Nový Bor – FC Družba Vysoké Mýto 4:1 (2:0)

Branky: 2. Slavík, 14. Moučka, 22. Abrhám, 38. Jaráb – 23. Šavelka. Rozhodčí: Štechmüller – Půček. ŽK: 1:0. Chyby: 1:7. Vysoké Mýto: Hanus – Valla, Hromádka, Faltys, Tesař, Komárek, Lebeda, Šavelka, Hermann, Novák.
V prvním zápase Mýtští navázali na neslané, nemastné výkony v prvních utkáních předchozích turnajů a tentokrát to ještě vyšperkovali tím, že podali vůbec nejhorší výkon. Hned ve třetí minutě měl Nový Bor, po odpískané nastřelené ruce, příležitost přímého kopu. Zahraný signál rozhodil zeď natolik, že střela prošla skrz – 1:0. Druhý úder přišel ve 14. minutě. Mýto si nepokrylo zdánlivě jednoduchou akci a když se ocitli dva hráči Boru zcela sami před brankářem, hravě si poradili.
Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji a měli šanci po průniku Komárka, jenže z následné akce padla třetí branka do sítě Mýta. Do hry vrátil Vysoké Mýto Šavelka – 3:1. Další šance však nezužitkoval Novák a nabídku na snížení odmítl Šavelka po Tesařově přihrávce. V momentě, kdy se Mýtští nadechovali k závěrečnému náporu, neuhlídali Jarábův průnik po lajně a jeho nahrávku si srazili do vlastní sítě.

Chemcomex Praha – FC Družba Vysoké Mýto 1:0 (1:0)

Branka: 18. Šnídl. Rozhodčí: Hradil – Štechmüller. ŽK: 3:3. MK: 0:1. Chyby: 9:5.
V zápase proti jasnému favoritovi působili Vysokomýtští jako vyměnění. Napadali soupeře a dobrým pohybem dělali hráčům Chemcomexu velké problémy. Šance i fauly se střídaly na obou stranách, ale gól nepřicházel. V 16. minutě přišel šestý faul domácích, což podle pravidel znamená devítimetrový kop. Míč si postavil Hromádka, ale k údivu spoluhráčů zvolil jiné zakončení, než je obvykle v jeho podání k vidění, a brankář si poradil. Potvrdilo se staré známé nedáš, dostaneš. Po kombinaci se ke střele odhodlal Šnídl a rozvlnil síť poprvé.
Druhý poločas byl velice podobný prvnímu. Hrál se rychlý a tvrdý futsal. Několikrát mělo Mýto při šancích soupeře štěstí, ale ani Východočeši nezůstávali pozadu. Pět minut před koncem se do vyložené šance dostal Šavelka, ale Sochůrek jeho nadějný pokus vytlačil těsně mimo tyče. Následující minuty držel Chemcomex balón na svých „futsalkách" a kontroloval hru. Hosté se dostali do tlaku až v posledních dvou minutách, všechny pokusy ale lapil Sochůrek. Když nevyšel ani přímý kop v samém konci zápasu, bylo jasné, že Mýto odjede z Prahy s prázdnou.

Další výsledky – 3. turnaj: Hradec Králové – SK Slavičín 3:4, SK SICO Jilemnice – SK Slavičín 5:2, Hradec Králové – GIOIA Brno 0:24, SK SICO Jilemnice – GIOIA Brno 1:6, FK Adria Nový Bor – VPS Novabrik Polička 1:4, Chemcomex Praha – VPS Novabrik Polička 4:2, Bombarďáci Větřní – SMR Plus Zlín 1:2, Bombarďáci Větřní – SC Premium Stonava 1:4.