Vážení rodiče,
jednou z pravidelných sobotních rubrik Orlického deníku jsou už několik let nově narozená miminka v Orlickoústecké porodnici. Situace vyvolaná šířením koronaviru ale dostihla i nás a porodnice se uzavřela návštěvám, a to i z redakce Orlického deníku. Platí zde přísná opatření, o kterých si můžete přečíst řadu článků na našem webu www.orlicky.denik.cz. A proto je i stránka nově narozených miminek závislá na vás, rodičích. V dnešním vydání přinášíme i miminka narozená v sousedních okresech, rádi bychom ale stránku skládali dál z Orlickoústecka.

Prosíme vás tedy, pošlete nám fotku (buď samotného miminka nebo s maminkou, případně celou rodinou) na e-mailovou adresu naší komunitní editorky iva.janouskova@denik.cz a nezapomeňte připsat údaje: jméno a příjmení miminka, rodičů a případných sourozenců, bydliště, datum a čas narození a porodní váhu. Zasláním fotografie souhlasíte s otištěním fotografie v Orlickém deníku a se zveřejněním na webu Orlického deníku. Děkujeme vám.

Foxconn daroval lékařům a záchranářům 5200 respirátorů FFP2 - 3300 kusů obdrží Nemocnice Pardubického kraje, 700 dostane Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje a dalších 1200 si rozdělí Nemocnice Kutná Hora a záchranáři Středočeského kraje.
Foxconn chce udržet výrobu. Posiluje ochranu zaměstnanců