Členové kapely The Kiss si je vybrali mezi desítku kapel, ze kterých si tři, spolu se členy Kiss, zahrají na plachetnici při jejich plavbě z Miamy do KeyWestu a Nassau na Bahamy.

„Mám rád rockovou muziku 70. let a kapela Kiss patří mezi mé oblíbené. Hrajou přes 40 let a stále baví svojí show lidi po celém světě! Mám velikou radost z toho, že jsme je zaujali a bylo by skvělý, kdybychom si mohli před takovou rockovou ikonou zahrát! Budu rád, když nás fanoušci podpoří svým hlasem na stránce thekisskruise.com/ soundcheck,” komentuje situaci leader Vojta Bureš, absolvent konzervatoře Jaroslava Ježka a držitel stipendia na prestižní škole Berklee College of Music v Bostonu. Doctor Victor bude možná dalším z hostů, kteří se už na plavbu s názvem The Kiss Kruise nominovali.

Doctor Victor v současnosti koncertuje ve Velké Británii v rámci svého druhého britského turné a navazuje na sérii předcházejících úspěšných spoluprací. Ve skotském městě Dunfermline v minulosti nahrávali třetí sólové album legendárnímu Danovi McCaffertymu, zpěvákovi z kapely The Nazareth. V roce 2016 předskakovali svému velkému vzoru, australským velikánům ACDC na jejich megakoncertě v pražských Letňanech.

Trojici, kterou doplňuje bubeník Jan Karpíšek alias Karpa a baskytarista Vít Chocholouš alias Muddy, nedávno navštívila i Princova baskytaristka Ida Nielsen. Stalo se tak při workshopu Doctor Victor Music Academy, první české hudební školy s interaktivním systémem výuky. Ta navazuje na filosofii kapely “vždy hrát tam, kde srdce lidí bijí pro rock’n’roll”.

Ilustrační foto
Čekací doba v domovech pro seniory se stále prodlužuje

Matěj Král