HC Spartak Choceň – ZH Pardubice 9:2 (2:0, 3:1, 4:1)
Branky a asistence: 4. Beránek (P. Prachař, Lesák), 16. P. Prachař (Beránek), 22. Lesák, 37. P. Prachař (Beránek, T. Prachař), 39. Šeda (Krejza, Fikejz), 45. Voříšek (Vích, Fikejz), 49. Stříteský (Schejbal), 59. Stříteský, 60. Krejza (Král, Schejbal) – 23. Fousek (Lubina), 43. M. Šejba (Fousek). Rozhodčí: Padevět – Kučera, Plch. Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 475. Choceň: Dundáček – Florián, Novák, Voříšek, Lesák, Stříteský, Kopsa, Růžička – P. Prachař, Beránek, T. Prachař, Šeda, Fikejz, Vích, Krejza, Knytl, Král, Schejbal. ZH Pardubice: Truhlář – Rejzek, Tesner, Lubina, Fousek, F. Procházka, Pniok, M. Šejba, Musil, Čermák, Černý, Kučera.

V předposledním domácím zápase základní části hostili Choceňští Závodní hokejovou Pardubice. Pardubičtí, kterým by se k jistotě postupu do play off nějaký bod ještě hodil, odjeli s prázdnou.
Už po jedenácti sekundách ujížděl na branku Tomáš Prachař, ale Truhlář mezírku mezi betony nenechal. Podobnou šanci měl na druhé straně M. Šejba, ale ani on proti Dundáčkovi neuspěl. Diváci si poprvé zakřičeli ve 4. minutě. Pavel Beránek pohotovou tečí zajistil Spartaku vedení. Pardubičtí zahrozili ještě jednou při nájezdu dva na jednoho, Dundáček byl opět připraven. Pak už to byl pouze festival zahozených šancí domácích hokejistů. Prosadit se dokázal až v šestnácté minutě Pavel Prachař, který si nejdříve položil obránce, pak i gólmana a zvýšil na 2:0.
Na začátku druhé třetiny to po nahození Václava Lesáka bylo už 3:0. Ještě veseleji mohlo být při velkých šancích Krejzy, ale choceňský útočník ani v jednom případě na Truhláře nevyzrál. To na druhé straně Fousek se štěstím nadvakrát dostal puk za Dundáčkova záda.
Následně pokračoval festival zahozených šancí Spartaku. Domácí hráči si buď v koncovce dávali přednost do chvíle, než jim puk utekl, nebo nechávali vyniknout gólmana jako Ondřej Šeda, na kterého zívala prázdná branka, a puk skončil stejně v Truhlářově lapačce. V závěru třetiny se fanoušci konečně dočkali. Nejprve P. Prachař z mezikruží vymetl pravý horní růžek a po chvilce Šeda šikovnou tečí stanovil skóre po dvou třetinách na 5:1.
Ve třetím dějství v pohodě hrající Choceň žádné drama nepřipouštěla a postupně navyšovala skóre. Jako první se sice v této části zásluhou proměněného nájezdu M. Šejby prosadili Pardubičtí, ale to bylo z jejich strany vše. Útočníci Spartaku dál hráli svou hru „musíme až do prázdné", tak branky začali střílet alespoň obránci v modro žlutých dresech. Na 6:2 upravil ve 45. minutě Voříšek, další dvě obstaral K. Stříteský. Poslední gól zápasu padl v čase 59:59, to na konečných 9:2 pro Spartak upravil Krejza.
Fanklub HC Spartak Choceň vyhlásil nejlepší hráče zápasu. Na straně Pardubic to byl obránce Filip Procházka. Na straně Chocně útočník Daniel Král.