Vladimír Vaněk, manažer: „V rozhodujícím utkání měl od začátku navrch kvalitní a zkušený soupeř ze Světlé nad Sázavou. Náš výkon zkomplikovaly vážné zdravotní problémy řady hráčů. Někteří hráli pod injekcemi, po rozbruslení vzdal svůj návrat zraněný kapitán Lesák, útočník Kavalír nastoupil se zlomenou rukou. To není výmluva, ale realita. V každém případě gratuluji soupeři, v pátém střetnutí byl nad naše síly."

Václav Lesák, obránce a kapitán: „Po středečním utkání jsem strávil noc v nemocnici v Havlíčkově Brodě, odkud jsem se nechal propustit na revers. Chtěl jsem to zkusit a klukům pomoci, ale nešlo to. Při rozbruslení se mi motala hlava. Chyběly nám síly a snad i více štěstí, soupeř byl o trochu lepší."

Jakub Fúzik, útočník: „Cítím velké zklamání. Po třech hrubých chybách jsme dostali tři góly, to celý zápas rozhodlo. Nevím, možná jsme rozhodující zápas nezvládli psychicky. Dokázali jsme srovnat ze stavu 0:2 na 2:2 na zápasy, ale najednou jsme byli pod tlakem. Gratuluji Světlé."

Ladislav Jindřich, útočník: „Bohužel se opakovalo to, co nás doma potkalo v prvním finále. Světlá má natolik silný tým, že dobře věděla, jak naložit s dvoubrankovým vedením. Nezvládli jsme začátek zápasu, to bylo klíčové."

David Vondráček, obránce: „Do zápasu jsme strašně špatně vstoupili, od začátku jsme tahali za kratší konec. Soupeř byl po většinu lepší a zaslouženě zvítězil. Děkujeme fanouškům, byli skvělí."