Elita Tip ligy
Markéta Komárková, Pardubice 68
Milan Cimfl, Litětiny 68
Michaela Cimflová, Dolní Roveň 68
Michaela Štěpánková, Pardubice 68
Hana Kužilková, Pardubice 65
Milan Linha, Pardubice 65
Petr Linha, Pardubice 65

Na tomto úspěchu v porovnání s ostatními okresy se podílely zejména dvě rodiny. Jedné z nich šéfuje Milan Linha. Mezi nejlepší přivedl hned čtyři své členy včetně vítězné Markéty Komárkové. Ta se může těšit na ceny z královéhradeckého pivovaru (pivo Votrok) a z prodejny Hejduk Sport.

Vítězové kol
Miroslav Balínek, Pardubice 1.
Radek Beneš, Trstěnice 2.
Jiří Maršík, Luže 3.
Vladimír Hloušek, Pardubice 4.
Šimon Václavek, Moravská Třebová 5.
Marie Moníková, Ráby 6.
Tomáš Havránek, Pardubice 7.
Miloš Moravec, Slatiňany 8.

Druhým plodným lídrem se stal Milan Cimfl z Litětin. Skončil na stříbrné příčce a na stupně vítězů přivedl také dceru Michaelu. Oba dva se mohou také těšit na ceny od výše zmíněných partnerů hokejové Votrok Tip ligy čtenářů Deníku. Při stejném počtu bodů rozhodly nasbírané v posledním kole. Vítězka získala dvanáct bodů, další dva v pořadí devět a čtvrtá v konečné tabulce šest.

Zástupci Orlickoústecka žádnou díru do světa neudělali. Nejenže nikdo nevyhrál třeba jen dílčí kolo, zastoupení náš region neměl ani mezi nejlepšími v celkovém pořadí Tip Ligy. Až na 27. místě se umístil Milan Martinek ze Zámrsku, jenž nasbíral 56 bodů.

Fotbalová soutěž začíná v příštím týdnu
Příznivci sportovního tipování v Orlickém deníku si jen tak neodpočinou. Sotva skončila hokejová soutěž, je za dveřmi tipovačka fotbalová. Ta začíná v následujícím týdnu, první kupon se objeví v novinách v pondělí 19. března a tipovat se budou zápasy hrané o víkendu 24. a 25. března. Soutěž bude mít obvyklá pravidla důvěrně známá z minulých let, jarní novinkou bude možnost zapojit se do soutěže týmů. Podrobnější informace najdete v dalších dnech v Deníku.