HC Choceň – BK Nová Paka 8:0 (0:0, 2:0, 6:0)
Do poloviny utkání kralovali na ledě oba brankáři a diváci na gól museli čekat dlouhých čtyřiatřicet minut. Filip Sajdl v brance Chocně ozdobil svůj skvělý výkon čistým kontem.
Od začátku se hrál hokej nahoru dolů, ale jak byl mokrý led, pravděpodobně hráčům zvlhnul střelecký prach. Fantastické zákroky ovšem předváděli oba gólmani. Největší šance měli v poslední pětiminutovce úvodní třetiny domácí hokejisté. Nejprve se řítil na branku v oslabení Tomáš Prachař, pak i Pavel Prachař, ale ani dorážející Pavel Beránek Boušku v brance Nové Paky nedokázal překonat.  Když v úplném závěru ani napodruhé neuspěl v samostatném nájezdu choceňský kapitán, šlo se do šaten za bezbrankového stavu.
Druhá třetina do své poloviny kopírovala tu první. Ve 34. minutě se k puku dostal Lukáš Pilař, prosvištěl celým hřištěm a před brankou připravený Beránek se nemýlil. Nová Paka sice také pořádala rychlé výpady do domácí obrany, ale Filip Sajdl byl bezchybný.  To na choceňské straně Lubomír Pochobradský tři minuty před koncem druhé části po samostatné akci zvýšil na rozdíl dvou branek.
V závěrečné třetině hráči Spartaku své fanoušky opět nezklamali. Nejprve museli přečkat oslabení a potom stejně jako v nedělním utkání zvýšili obrátky. T. Prachař se uvolnil za brankou, kotouč poslal na Ondřeje Šedu, a ten geniální přihrávkou vybídl  Bláhu, který nabídnutou šancí nepohrdl a zvýšil na rozdíl tří branek.  Za necelé dvě minuty zachytil na útočné modré rozehrávku hostů Petr Schejbal, poradil si s obráncem a bombou zvýšil na 4:0. Za chvilku si svou předchozí spolupráci zopakovali T. Prachař – Šeda – Bláha a bylo to 5:0. V čase 54:20 svou střeleckou smůlu v zápase, po spolupráci se svým bratrem, konečně protrhl P. Prachař. Na 7:0 zvýšil chytrou střelou z kruhu pod víko Martin Novák. Účet zápasu na 8:0 uzavřel po další geniální přihrávce Šedy Schejbal.
Fakta – Branky  a asistence: 34. Beránek (Pilař L.), 38. Pochobradský, 43. Bláha (Šeda, Pilař T.), 45. Schejbal, 48. Bláha (Šeda, Prachař T.), 55. Prachař P. (Prachař T., Florián), 57. Novák (Prachař P.), 60. Schejbal (Šeda, Prachař T.).  Vyloučení:    10:8 + Beránek (Choc.) 10 min. OT. Využití: 1:0. Diváci: 159.
HC Choceň: Sajdl – Florián, Schejbal, Voříšek, Luňák, Novák, Pokorný, Pilař P., Kopsa  – Pilař L., Beránek, Prachař T., Krejza, Pochobradský, Knytl, Bláha, Prachař T., Šeda. (jh)