Dlouhoňovice – Třebechovice B 7:3 (3:0, 1:1, 3:2)
Branky a asistence: 17. Macháček (Víša), 18. Hrčka (Mar. Keprta), 20. Macháček (Plundra), 26. Víša (Hrabáček), 42. Mar. Keprta (Hrabáček), 44. Macháček (Plundra, Šourek), 51. Musil – 33. Kupka (Lochman ml.), 47. Lochman ml. (Kupka), 48. Lochman ml. (Knížek). Rozhodčí: Kalus, Veselý, Kareš. Vyloučení: 6:7 navíc Kouba 10 min. OT + OK. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 32.
Cílem utkání proti Třebechovicím bylo zlepšit obrannou činnost a redukovat počet obdržených branek.
Úvod utkání patřil sice hostům, ale díky precizní obranné činnosti, skvělému brankáři Martinu Lakotovi a někdy také troše štěstí domácí prvních deset minut přečkali bez obdržené branky. Poté začali být Dlouhoňovičtí aktivnější a odvážnější v brejkových situacích. Odměnou byly tři vstřelené branky ještě do konce první třetiny a do kabin se šlo za překvapivého stavu 3:0.
Druhá třetina byla herně mnohem vyrovnanější a brankově skončila také nerozhodně 1:1.
Do třetí třetiny šli domácí s jasným cílem, nenechat si zbytečně vzít vítězství, jak se již letos několikrát podařilo. Z předešlých zápasů se Dlouhoňovice pravděpodobně poučily a duel dovedly nakonec k celkem přesvědčivému vítězství 7:3. Sedm vstřelených branek tentokrát na vítězství stačilo.

Rychnov n. K. – Řetová 3:5 (1:1, 2:3, 0:1)
Branky a asistence: 1. Moravec, 30. Mlateček, 36. Cvejn – 13. Lakomý (Bartaloš, Drozd), 25. Šulc (Resler, Husák), 30. Resler (Šulc, Drozd), 34. Šulc, 45. Lakomý (Husák). Rozhodčí: Veselý – Plodek, Kalus. Vyloučení: 14:12. Využití: 1:1. Diváci: 38.
Hosté nezačali dobře a již po půl minutě inkasovali z hole Moravce. Ve 13. minutě zaváhala obrana domácího celku a toho využil po nahrávkách Drozda a Bartaloše Lakomý – 1:1. Od začátku se hrál poměrně tvrdý hokej plný vyloučení. V první třetině byl počet vyloučených 6:5.
Ve druhé dvacetiminutovce se dostali do vedení Řetovští. Po kombinaci Husák – Resler skóroval Šulc. Rychnovu se podařilo díky Mlatečkovi vyrovnat, ale hned v téže minutě poslal hosty do vedení Resler. Individuální akci předvedl Šulc a bylo to o dva góly. Rychnov ještě ve druhé třetině korigoval stav na 4:5.
Ve třetí třetině chtěli hosté výsledek udržet, což se nakonec povedlo. Rozhodnutí přinesla 45. minuta, kdy po nahrávce Husáka skóroval Lakomý.

Voděrady – Čestice 3:4 SN (0:2, 1:1, 2:0) 
Branky a asistence: Příhoda 2, Šplíchal – Dvořák, Kolář (Mňuk), Jančárek. Rozhodčí: Sedlák, Motálek, Vašátko. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:1. Diváci: 45.
Na první branku čekali diváci do osmé minuty. Dvořák vystihl rozehrávku a dokázal překvapit brankáře Voděrad – 0:1. V 15. minutě využil přesilovou hru čestický Kolář a střelou od modré prostřelil vše – 0:2.
Ve druhé třetině hosté polevili a na hře to bylo znát. Domácí se začali dostávat do koncovky a ve 39. minutě dokázal snížit na rozdíl jedné branky Příhoda – 1:2. Vzápětí projel celým hřištěm čestický Jančárek – 1:3.
V první polovině třetí třetiny si Čestice vybraly slabší chvilku. Nejprve ve 46. minutě snížil znovu Příhoda – 2:3 a poté vyrovnal Šplíchal. Čestičtí přidali, ale jejich snaha končila vždy u brankáře Voděrad. V nájezdech dokázali za Čestice proměnit Jančárek a Kolář, soupeř se neprosadil a bod navíc si odvezli hosté.

Lanškroun B – Semanín 6:0 (4:0, 1:0, 1:0)
Branky a asistence: 14. Jirků (Skalický), 16. Jirků (Tichý), 18. Kolert (Skalický, Jirků), 20. Stránský (Kolert), 38. Gremlica (Konečný), 54. Skalický (Janků). Rozhodčí: Motálek – Motl, Brýdl. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:0. V oslabení 0:0. Diváci: 40.
Rezerva Lanškrouna si připsala první bodový zisk, když dokázala porazit beznadějně poslední Semanín.

Utkání Králíky – Žamberk se hraje 13. prosince v 19 hodin. (bed, mj, jir, řet, dlo)