Čestice – Rychnov n. K. 6:3 (0:0, 4:1, 2:2)

Branky a asistence: Marek (Bárta), Kolář (Mňuk, Dvořák), Kolář (Marek), Marha (Sajdl), Marha, Jančárek (Dvořák) – Mlateček 2, Šveřepa. Rozhodčí: Hlava, Plodek, Zezulka. Vyloučení: 5:10. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 84.
První třetinu začali lépe hokejisté Čestic, ale všechny jejich pokusy končily u brankáře Rychnova. Ke konci třetiny hráči Rychnova přidali a opticky vyrovnali hru.
Do druhé dvacetiminutovky vstoupily opět aktivněji Čestice. Ve 23. minutě tečoval puk za záda brankáře hostí Marek – 1:0. Další gól přidal od modré čáry Kolář – 2:0. Hostům se podařilo se štěstím snížit Mlatečkem – 2:1. Ve 37. minutě dokázal opět přesně vystřelit čestický Kolář – 3:1. Pár vteřin před koncem dokázal vyzrát na brankáře Rychnova Marha – 4:1.
Vstup do třetí třetiny se Čestickým vůbec nepovedl. Po pár vteřinách dokázal dostat „černou gumu" do branky Čestic Šveřepa – 4:2. Nápor Rychnovských zastavil Marha, který vystihl rozehrávku hostů a s přehledem vsítil pátý gól. Vzápětí na 6:2 zvyšoval Jančárek. V 59. minutě ještě kosmeticky upravil stav na 6:3 Mlateček.

Semanín – Dlouhoňovice 3:16 (2:3, 0:7, 1:6)
V pozdním čase nastoupily Dlouhoňovice k utkání s posledním týmem tabulky. První třetina byla brankově celkem vyrovnaná a hosté ji vyhráli o jediný gól.
Zlom přišel hned v úvodu druhé části, kdy dlouhoňovičtí hráči několika rychlými zásahy utkání rozhodli a poté bylo otázkou, v jaké výši skóre skončí. Nakonec se zastavilo na výsledku 3:16. Mnoho hostujících útočníků se zapsalo do střelecké listiny.

Žamberk – Voděrady 6:4 (0:2, 4:0, 2:2)

Branky Žamberka: Kubíček 2, Brožek, Chmelan, Majvald, Brožek. Vyloučení: 10:8.
Do zápasu nevstoupili Žamberští šťastně, protože soupeř hned v první minutě vstřelil první gól utkání – 0:1. Utkání bylo vyrovnané, ale z další šance přidaly Voděrady další branku. Žamberk vyprodukoval osmnáct střel, ale nedostal za záda brankáře ani jednu. Do kabin se po první třetině odcházelo za stavu 0:2.
Do druhé třetiny nastoupili domácí, po vyjasnění herních situací od trenérů, značně namotivovaní, což přineslo gól Kubíčka v čase 24:07 na 1:2. Vzápětí se po opuštění trestné lavice dostal k puku David Brožek a střelou mezi nohy vyrovnal na 2:2. Od té doby byli Žamberští jasně lepší a soupeře přehrávali. V čase 28:49 se trefil Kryštof Chmelan a otočil výsledek na 3:2. Při dalším střídání se ke kotouči dostal znovu Chmelan, krásnou nahrávkou našel hůl Kubíčka a ten svým druhým gólem v utkání uzavřel skóre druhé třetiny na 4:2.
Hned v úvodu závěrečné části se trefil Maivald a zdálo se být hotovo, ale poté domácí přestali hrát, čehož zkušený soupeř při častém vylučování dokázal využít. Dvěma góly zdramatizoval koncovku utkání – 5:4. V nervózním závěru hráli žamberští hokejisté nedisciplinovaně, ale Voděrady nabídnuté přesilovky nevyužily. Rozhodnutí přišlo z hokejky Brožka, když se při soupeřově hře bez brankáře trefil po nahrávce Petra Nosála do prázdné branky.

Řetová – Lanškroun B 7:5 (0:3, 4:1, 3:1)

Branky a asistence: 24. Horák (D. Provazník), 25. Fabián (Šulc), 28. Šulc (D. Provazník), 36. Novák (Horák), 50. Šulc (Fabián), 57. Maleček, 58. Resler – 4. Tichý, 9. Konečný, 18. Skalický, 37. Bednář, 43. Bednář. Rozhodčí: Horák – Halbrštát, Veselý. Vyloučení: 6:4. Využití: 1:0. Diváci: 60.
Zápas pro domácí začal nejhůře, jak mohl. Hráli bez nasazení, bez chuti, nedisciplinovaně. Lanškroun toho využil a první třetinu ovládl poměrem 3:0. O první přestávce si Řetovští v kabině řekli pár ostřejších slov a od prvních minut druhé třetiny byla vidět změna. Před výbornou diváckou kulisou, kterou vytvořili fanoušci, začali domácí pomalu dotahovat třígólové manko. Po gólech Horáka, Fabiána, Šulce a Nováka Řetovští utkání otočili a vedli 4:3. Ovšem ne nadlouho. Ve 37. minutě srovnával hostující kapitán Bednář.
Ve třetí třetině chtěli řetovští hokejisté utkání definitivně rozhodnout. Opak byl pravdou. Ve 43. minutě dostal opět Bednář lanškrounský tým do vedení. Hráči ani fanoušci nic nevzdali a v 50. minutě srovnával Šulc na 5:5. Poté přidal krásnou ránou ze středního pásma gól Maleček a vítězství potvrdil tři minuty před koncem Tadeáš Resler.

Třebechovice B – Králíky 8:1 (1:0, 2:1, 5:0)

Branky a asistence: 16. M. Hvězda (Filip), 30. Š. Pátek (Tuček, Knížek), 32. Tuček (Libřický), 42. Hruška (Kupka), 43. Tomášek (Kouba), 45. Lochman (Hruška), 54. Pátek (Lochman), 58. Filip (Kouba) – J. Šponar. Rozhodčí: Kareš – Horák, Pavlíček. Vyloučení: 15:9 navíc Knížek OT. Využití: 2:0. Oslabení: 0:0. Diváci: 70.
Hosté nastoupili v minimálním povoleném počtu devíti hráčů, a tak bylo jasné, že když budou hrát domácí svůj rychlý a kombinační hokej, tak soupeř nemůže dlouho vzdorovat. Ve 12. minutě hráli Králičtí přesilovku pět na tři a ve své největší šanci nastřelili tyčku Horákovy branky. Jak se má naložit s početní výhodou, předvedly Třebechovice v 16. minutě, kdy přesilovku využil dorážející Hvězda.
Druhá třetina byla plná vyloučení a hra byla rozkouskovaná, což vyhovovalo hostujícímu týmu. Přesto byly k vidění pěkné momenty. Kombinaci prvního útoku zakončoval do prázdné branky Pátek – 2:0. Vzápětí další vyloučení potrestal brankou Tuček a stav v polovině utkání byl 3:0. V závěru třetiny přišla opět série vyloučení na obou stranách a při hře čtyři na čtyři se do úniku dostal hostující Šponar, který snížil na 3:1.
Ve třetí třetině se začala převaha Třebechovic projevovat brankově. Nejdříve do prázdné branky uklízel černý kotouč Hruška, aby po několika vteřinách plachtící střela od modré v podání Tomáška propadla do sítě. Následně na vyhozený puk do třetiny vystartovali Hruška s Lochmanem a druhý jmenovaný zvyšoval již na 6:1. Během tří minut domácí hokejisté zlomili odpor hostujícího týmu a rozhodli o zisku bodů. V závěru se ještě gólově prosadil Pátek a na konečných 8:1 upravil Filip po úniku z křídla. (mj, bed, řet, tře, kep)