1. FC Žamberk – Pardubice B 1:2
Evžen Kopecký, trenér Žamberka: „Nemá cenu to nějak okecávat, ztratili jsme opět doma body. A že to bylo z kvalitním soupeřem a po dobrém výkonu, na to si za týden nikdo nevzpomene. Snažíme se na tom pracovat týden co týden, ale takové chyby jako před prvním brankou a k tomu neproměnění šancí, nás zatím hodně brzdí. Kluci do toho dali všechno, doslova to odjezdili, ale je to i o kvalitě, a tam jsme za Pardubicemi pokulhávali. Musíme to hodit za hlavu, zkoncentrovat se na další utkání, spoléhat na vlastní síly a snažit se uhrát body jinde."

Přelouč – TJ Lanškroun 1:1 
penalty 4:2
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „Utkání bylo průměrné úrovně. Domácí hráli ze zajištěné obrany a spoléhali na dlouhé balóny za obranu na opravdu velmi rychlé útočníky. Na míči jsme byli lepší. Hráči Přelouče jsou hodně bojovní, čímž nahrazují určité nedostatky ve hře. Po přestávce jsme hráli svoji hru, náznaky šancí jsme měli, ale stihli jsme pouze vyrovnat. Když si to promítnu zpětně, tak jsme měli více možností na vstřelení gólu v prvním poločase než v tom druhém."

FK Letohrad B – Moravany 0:3
Zdeněk Vacek, trenér Letohradu B: „Stále stejná písnička. Do 25. minuty jsme soupeři stačili, ale poté už přebíral iniciativu a potvrzoval své kvality. Byl mnohem přesnější v kombinaci a také silný v důrazu a osobních soubojích. Dostali jsme tři branky ze vzduchu hlavou. Hosté zaslouženě zvítězili."

Hlinsko – FK Agria Choceň 3:0
Josef Matoušek, trenér Chocně: „Věděli jsme, že utkání nebude jednoduché, byť mělo Hlinsko před tímto zápasem jen pět bodů. Chtěli jsme tam uspět, bohužel se nám to nepovedlo. Některé výkony byly za očekáváním a vývoj zápasu se rozhodl už v prvním poločase. Snažili jsme se kombinovat, hrát, ale docházelo k velkému množství ztrát míče. Nebyli jsme schopní ohrozit branku, dopředu jsme byli málo nebezpeční, naopak v defenzivě nám to skřípalo. Domácí okének využili a potrestali nás za to. Vyhráli naprosto zaslouženě. Druhá půle byla z naší strany lepší, ale ke gólovému vyjádření nedošlo, takže jsme na bodový zisk pomýšlet nemohli. Nicméně věřím, že se to znovu otočí, že se nám podaří bodovat v dalším utkání doma. Ten výkon ale musí být o poznání lepší. Chtěl bych na hráče apelovat, aby zvedli hlavu, že se nic neděje, za týden se hraje znovu."

Holice – FK Česká Třebová 1:1 penalty 4:2
Petr Pražák, trenér České Třebové: „První poločas jsme vůbec nezvládli a domácí byli jasně lepším týmem. Šli jsme sice jednou sami na branku, ale to bylo vše, na co jsme se zmohli. Ofenzivně a kombinačně hrající domácí nás zatlačili do defenzivy a v mnoha situacích při nás stálo štěstí. O přestávce jsme si vysvětlili, co musíme změnit. Naše defenziva začala fungovat a hrozili jsme z rychlých protiútoků, kterých jsme však nedokázali využít. I přes špatný první poločas musím zhodnotit, že za celých devadesát minut jsme si bod zasloužili."