Česká Třebová – Hlinsko 2:0
Rostislav Borek, asistent trenéra České Třebové: „Myslím, že v utkání jsme byli lepším týmem a výsledek odpovídá průběhu hry. Akorát se projevila naše stará bolest, protože potřebujeme hodně šancí na vstřelení gólu."

Žamberk – Choceň 1:3
Miroslav Rücker, trenér Žamberku: „Odehráli jsme se silným soupeřem kvalitní utkání. Při troše štěstí jsme mohli pomýšlet na bodový zisk. Proti takto kvalitnímu soupeři je štěstí potřeba, a to nám malinko chybělo. Musím konstatovat, že Choceň byla doposud nejlepší soupeř, se kterým jsme v podzimní části hráli."
Evžen Kopecký, trenér Chocně: „Do utkání jsme nastoupili s respektem k soupeři, ale také se zdravým sebevědomím, které bylo v první půli podpořeno herní kvalitou a naší převahou, ze které ale branka nepadla. O poločase jsme kluky nabádali, aby byli trpěliví a měli zabezpečenou obranu, což se povedlo. Plnili to výtečně. Navíc nám pomohl i střídající Viktor Smejkal, který nás brankou uklidnil, pomohl vystupňovat tlak, po němž padla i druhá branka. Pak nás sice bojovní domácí po hře vabank zatlačili, ale brankář Gerčák byl na pravém místě a kluci po krásné akci nechali vyniknout dorostence Sloupenského, který první brankou za A tým skóroval a potvrdil naše vítězství."

Holice – Lanškroun 1:1
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: „Vstup do utkání nám vyšel a hned v jedenácté minutě jsme se dostali do vedení. Poté nás domácí zmáčkli, podržel nás Wendlig a jednou ho zastoupil Urban. Velkou možnost měl i Míra Knápek, ale bohužel ji nedal. Domácím se podařilo po přestávce vyrovnat. Myslím, že bod se počítá a svým způsobem je i zasloužený."

Třemošnice – Letohrad B 0:1
František Dvořák st., trenér Letohradu: „Doufám, že nás tohle cenné vítězství nakopne a navíc bylo i zasloužené, protože jak domácí trenéři, tak funkcionáři i hráči to uznali, byť jsme hráli v hodně ořezané sestavě. Museli jsme uvolnit pro A tým obránce Šponara a na lavičce jsem měl tři dorostence. Nejmladší z nich, šestnáctiletý Švercl, dal vítězný gól. Dosáhli jsme výhry hlavně kolektivním pojetím. Kluci do toho dali všechno a pak i na cestě zpět jsme se stmelili, což vlastně bylo také pozitivní. Hodně nám k vítězství pomohl i brankář Nerodil."