skupina A
Sezemice – Dobříkov 1:3
Herně vyrovnaný první poločas vyhrál Dobříkov, když využil srážky domácích stoperů. Po přestávce sice Báča vyrovnal z penalty po faulu na Ehla, ovšem další dvě namazání pomohla Dobříkovu k pouťové krádeži.
Fakta – branky: Báča z penalty – Jan Horníček 2, Klofanda. Rozhodčí: Jelínek. ŽK: 2:1. Diváci: 150. Poločas: 0:1.

R. Bělá – Sruby 1:0
Jedinou branku vstřelil v 9. minutě Kotajny, když ho vyslal do šance Semínko. Pak se po celý zápas gólmani předháněli ve vynikajících zákrocích, a tak se skóre nezměnilo.
Fakta – branky: Kotajny. Rozhodčí: Štěrba. ŽK: 1:2. Diváci: 60. Poločas: 1:0.

Zámrsk – Proseč 2:1
Výhra se nerodila lehce a Zámrsk musel bojovat až do poslední minuty.
Ve čtvrté minutě se hosté dostali do vedení střelou Mareše. Domácí vyrovnali z penalty, kterou proměnil Bálek. Blízko gólu byl Csernyanszký, když trefil břevno, na gól si tak musel ještě počkat. Jeho chvíle nepřišla ani v 52. minutě, kdy míč ze samostatného úniku poslal vedle. Nakonec se Csernyanszký dočkal, když perfektně provedl přímý kop. Přelouč následně přitlačila a gól visel na vlásku, domácí ale těsné vedení uhájili.
Fakta – branky: Bálek z penalty, Csernyanszký – Mareš. Rozhodčí: Volný. ŽK: 1:1. Diváci: 180. Poločas: 1:1.

skupina B
Lanškroun B – Čistá 0:1
Úvod utkání patřil tlaku domácích, ten ale poměrně záhy odezněl. Naopak „kousat" začali Čistečtí a byli pořádně nebezpeční. Háněl v dobré pozici přestřelil, třikrát se do vyložené šance dostal Pavlák, ale neměl střelecký den, a i když se dostal sám před brankáře, tak trefil tyčku. Rozhodující okamžik duelu nadešel ve 33. minutě, když Boštíkův výkop prodloužil Pavlák hlavou za sebe, kam si naběhl Nepraš a sólový únik přesně zakončil – 0:1. Po změně stran domácí přidali a sahali po vyrovnání zejména po hlavičkách Stasiowského, jenž ve dvou případech zaklepal na břevno. Hostům se na druhé straně otevíraly brejkové možnosti, které však nevedly k pojištění výsledku. V hektickém závěru se Čistečtí vyvarovali chyb a díky tomu uhájili těsné a velice cenné vítězství.
Fakta – branka: Nepraš. Rozhodčí: Trocha. Poločas: 0:1.

Libchavy – Sebranice 4:2
Hned v úvodu zápasu si Libchavští vytvořili tlak a s chutí hrající Martinák se dostal do dvou velkých příležitostí. Po vynikajícím centru Paukerta mířil v krkolomné pozici do břevna. O chvíli později ho pak vychytal brankář Tměj. Hosté vyzkoušeli pozornost Zemana střelou zpoza pokutového území. V 9. minutě už se domácí mohli radovat, když si se zakončením poradil Váně – 1:0. Radost však nevydržela dlouho, neboť v 16. minutě vyrovnával Vopařil. S tím se nechtěl smířit Váně a po nenápadné akci poslal Libchavy do vedení – 2:1. Ještě veseleji bylo ve 29. minutě, kdy Ďuriš proměnil penaltu. Sebraničtí však ještě do poločasu snížili.
Šancí ve druhé půli výrazně ubylo, protože obě mužstva hrála velmi opatrně. O první zajímavou situaci se postaral střídající Lžíčař, který, jak je jeho zvykem, hodil míč z autového vhazování až do sítě. Nikdo však jeho aut netečoval, tudíž branka uznána nebyla. V 73. minutě se vydal na zteč Louda, jeho rána skončila sice na tyči, ale sám si ji dokázal dorazit – 4:2. Konec už si hráči Libchav pohlídali.
Fakta – branky: Váně 2, Ďuriš z penalty, Louda – Vopařil 2. Rozhodčí: Čech. ŽK: 2:3. Diváci: 80. Poločas: 3:2.

Řetová – Ústí n. O. B 0:5
V úvodním kole nového ročníku přivítal řetovský tým na svém hřišti ústeckou rezervu.
V prvních dvaceti minutách se oba týmy oťukávaly, a do větších šancí se nedostaly. Poté však Ústí zvýšilo otáčky, nastřílelo čtyři branky a nakročilo ke třem bodům. Po přestávce upravil na konečných 5:0 Falta. Řetovští si vypracovali několik šancí, ale vyšli naprázdno.
Fakta – branky: R. Ráb, M. Ráb, Langer, Kalousek, Falta. Rozhodčí: Bednář st., ŽK: 3:3. Diváci: 150. Poločas: 0:4.

Morašice – Verměřovice 2:2 penalty 6:5
Domácí vstoupili do zápasu aktivně s cílem doma neztratit body a z převahy vytěžili i vedoucí gól. V rozletu je na chvíli přibrzdila zbytečná penalta a z ní vyrovnání na 1:1. Ještě do poločasu však Morašice znovu vedly a ještě dvacet minut po změně stran byly lepší. Pojistku na svůj náskok ale nepřidaly. Závěr pak patřil soupeři, jenž v okamžiku, kdy byl mimo hrací plochu ošetřován zraněný bek Chmelík, využil hrubou chybu v obraně a zásluhou druhé trefy Smejkala si vynutil penaltový rozstřel. Domácí exekutoři proměnili všech šest pokusů, hosté šestou penaltu nikoli a brali tak jen jeden bod.
Fakta – branky: Zerzán, Chmelík – Smejkal 2. Poločas: 2:1.

FC Jiskra 2008 – Jablonné 2:1
Hráči Jablonného začali utkání velmi slibně a v desáté minutě se radovali z první branky. Čermák našel pěkným centrem z trestného kopu Špačka, který rozvlnil síť. Domácí se snažili dobývat branku hostí, jenže pozorná obrana jim toho příliš nedovolila. Velkou příležitost na zvýšení stavu měl Čermák, jenže pokutový kop mu brankář Jiskry chytil.
Ihned po přestávce byli domácí blízko vyrovnání, infarktovou situaci Jablonští přežili jen díky nemohoucnosti střelců Jiskry. Vyrovnání přišlo v 61. minutě z kopačky Duška. Jiskra měla od té doby navrch a častěji se dostávala na dostřel branky. Když už se schylovalo k remíze, přišel dlouhý aut dvě minuty před koncem a Matoulkovo lehké líznutí znamenalo radost domácích barev – 2:1.
Fakta – branky: J. Dušek, Matoulek – Špaček. Rozhodčí: Růžička.

(bed, vm, rh, jš)