Hosté jsou za Letohradem o pouhých pět bodů.

SO 17.00: FK OEZ Letohrad (9. místo, 31 bod) – Semily (14. místo, 26 bodů)
Fotbalisté Letohradu přejeli Pardubice, uhráli bod v Dobrovici. Teď se utkají s týmem Semil, který má plné ruce práce se záchranou. „Co bylo pro nás není až tak důležité, soustředíme se pouze na dalšího soupeře, který nás čeká v následujícím utkání," reagoval trenér Dvořák.
Hosté budou muset hrát dopředu, protože v jejich situaci jim toho moc nezbývá. Bude se tedy hrát otevřený fotbal na obě strany, nebo se bude vyčkávat? „Ve hře je ještě jedenadvacet bodů a spodek tabulky se hodně přiblížil. Závěr sezony bude ještě hodně zajímavý, i proto si myslím, že otevřený fotbal se hrát nebude. Každý bod bude mít svoji hodnotu," je přesvědčen František Dvořák.
Přesně jak trenér Dvořák nastínil, tak to zkrátka je. Mezi devátým Letohradem a čtrnáctými Semily je rozdíl pouhých pět bodů.
Vítězství by z tohoto utkání rozhodně od věci nebylo. „Už z tohoto důvodu je následující utkání pro nás velice důležité, nicméně určitě ne klíčové," myslí si samotný trenér.
Kdyby se ovšem Letohradským nepovedlo bodovat, tak následující sled utkání již klíčový bude.
Co tedy bude důležitým faktorem ve hře svěřenců Františka Dvořáka? „Chtěli bychom se soustředit na náš výkon, ale důležité bude, jak se nám podaří pokrýt Bučka, dle mého názoru klíčového hráče Semil," říká.
Hosté získali na jaře více bodů než Letohrad, přesto jsou mírným favoritem domácí hráči. „Pohled na tabulku je zavádějící, protože na jaře Semily získaly více bodů než my. Do každého zápasu jdeme s pokorou a touhou bodovat. Nejinak tomu bude v tomto utkání. Jestli se nám to podaří či nikoliv, se mohou diváci přesvědčit sami," láká letohradské příznivce Dvořák.