Boříkovice – Žichlínek 0:0 penalty 1:4
V první půli byli lepší hosté, ale jejich největší možnost zastavilo břevno. Domácí se probudili až po přestávce a výsledkem byla dobrá možnost Skotáka, jehož střela z úhlu proletěla těsně kolem branky. V závěru to ještě zkoušeli Šponar se Štenclem, ale penalty neodvrátili. V rozstřelu byli mnohem úspěšnější hráči Žichlínku.
Fakta – rozhodčí: Krejčí. ŽK: 0:3. Diváci: 100. Poločas: 0:0.

Těchonín – Žamberk B 1:0
Samotnému duelu předcházela slavnostní chvíle, kdy předseda a spoluzakladatel klubu v Těchoníně Oldřich Filip slavil významné životní jubileum – 70 let.
Celý první poločas byl v režii hostí. Těchonín se spoléhal na dobrou defenzivu a brejkové situace. Samotní hráči moc nebezpečných akcí nepředvedli ani na jedné straně a šlo se do kabin za stavu 0:0. O výsledku rozhodl jediný gól. Čtvrt hodiny před koncem domácí zahrávali trestný kop, centr přesně našel hlavu Kovandy a jeho jemná teč skončila v síti. Hosty inkasovaná branka nakopla, zatlačili Těchonín, ale vyrovnat se jim nepodařilo.
Fakta – branka: Kovanda. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 0:0.

Semanín – FC Jiskra B 9:0
Za šest minut bylo po brankách Flídra a dvakrát Šimka o osudu utkání rozhodnuto. Domácí rozjeli svůj brankostroj poměrně záhy a hosté neměli v tomto utkání šanci. Už v poločase prohrávali nula šest. Za zmínku z jejich strany stojí pouze střela Kuběnky a přímý kop Jurenky nad branku. To bylo vše. Celkové skóre 9:0 pro Semanín je pro hosty ještě hodně shovívavý výsledek.
Fakta – branky: Šimek 2, Flídr 2, Dvořák 2, Sokol, Mazal, Špatenka. Rozhodčí: Lukes st. ŽK: 0:1. Diváci: 50. Poločas: 6:0.

Tatenice – Rudoltice 5:1
Tateničtí se v derby vytáhli a poprvé v sezoně vyhráli. Už v 8. minutě se z pokutového kopu trefil Soukop a vydařený poločas korunovali Jakub a Tareš. Na začátku druhé půle byly lepší Rudoltice, ale všechny jejich šance pochytal gólman Strnad. Hosté se dočkali v 77. minutě, když z trestného kopu snížil Minář. Gólový účet uzavřel dvěma zásahy a autor hattricku D. Tareš.
Fakta – branky: D. Tareš 3, R. Soukop, Karel – Minář. Rozhodčí: Roček. ŽK: 0:1. Diváci: 250. Poločas: 3:0.

Dolní Dobrouč – Sloupnice 0:6
Fotbalisté Dobrouče byli citelně oslabeni, což se ve hře projevilo. Hosté jim uštědřili kanára.
Fakta – branky: Vondra 2, Jelínek 2, Nguyen, Šrut. Rozhodčí: Habrda. ŽK: 1:0. Diváci: 120. Poločas: 0:3.

Brandýs n. O. – Sopotnice 2:1
Zajímavé okamžiky nastaly až v závěru první půlhodiny. Domácí Horáček trefil tyč, zato na druhé straně Mašanský s přispěním gólmana poslal hosty do vedení. Snaha o vyrovnání Brandýsa byla po přestávce zřetelná. Navíc byl vyloučen hostující Stárek a tlak Brandýsa narůstal. Vyrovnávací gól obstaral v 77. minutě Beneš z bezprostřední blízkosti – 1:1. Pět minut před koncem tvrdě vypálil Hanzl, gólman míč vyrazil na malé vápno a dobíhající Moudrý v hlavičkovém souboji uspěl – 2:1.
Fakta – branky: Beneš, Moudrý – Mašanský. Rozhodčí: Chadima. ŽK: 1:5. ČK: 0:1. Diváci: 110. Poločas: 0:1.