Odměněni budou tradičně i vítězové jednotlivých kol, pro které je připravena pivní cena od pivovaru Rychtář, který absolutnímu výherci Tip ligy rovněž daruje sud piva a ocení i další nejúspěšnější hráče.

Tip liga začíná úvodním kolem o víkendu 31. března a 1. dubna. Absolutního vítěze budeme znát po 12. kole, jež je na programu o víkendu 16. a 17. června. Kompletní konečné pořadí s výherci bude zveřejněno ve středu 20. června.

Jak  tipovat

Pouze pomocí hlasovacího kuponu, který najdete na stránkách Deníku a doručíte na adresu: Nádražní 648, 560 02 Česká Třebová nebo sběrných schránek Tip ligy Deníku. Obálku se soutěžním kuponem zřetelně označte slovy „Tip liga“.

První hlasování: Při svém vstupu do soutěže hráč napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a dále vyplní ostatní údaje – jméno, příjmení, adresu, telefon, e-mailovou adresu a odpoví na dva dotazy: zda je nebo se chce stát předplatitelem Deníku.

Upozorňujeme soutěžící, že při nevyplnění těchto potřebných  údajů nebude kupon zařazen do soutěže!

Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V tomto seznamu zjistí nový hráč své startovní číslo, které v dalším průběhu hry již sám vpisuje do kuponu. Každý hráč může tipovat v jednom kole pouze jednou a pod jedním startovním číslem.

Bodování

Kupon obsahuje 10 fotbalových zápasů, které se hrají o následujícím víkendu. Tipující u každého z nich napíše 0, 1 nebo 2, podle toho, jak odhaduje výsledek utkání v základní hrací době (1= vítězství domácích, 0= remíza, 2= vítězství hostů).

Dvojtipy jsou nepřípustné. Každý nevyplněný tip na zápas znamená dva minusové body.

Dále hráč vyplní Supertrefu, která rozhoduje při určování vítěze kola a pořadí při rovnosti bodů. Zde soutěžící uvede celkový počet branek, který podle jeho mínění padne v uvedených deseti zápasech.

Za každý správný tip soutěžící získává 2 body, za chybný naopak jeden bod ztrácí, tzn., že maximum je 20 bodů, minimum –10 bodů. Vítězem daného kola se stává hráč s nejvyšším počtem získaných bodů. Úplná pravidla jsou k nahlédnutí na www.denik.cz.

Uzávěrka  kola

Uzávěrka pro vhození kuponů do sběrných schránek je každý pátek v 16 hodin.

U kuponů zaslaných poštou je rozhodující datum poštovního razítka.

Sběrná místa

Ústí nad Orlicí

Pivnice U Skoby (Letohradská 1363)

Menapo Sport Chudý (T.G.M. 114)

Computer Shop Resler (Pickova 1096)

Vysoké Mýto

Sport hračky Páral (nám. Přemysla Otakara II 20/1)