Tatenice – Boříkovice 3:1
Domácí ve druhé půli otočili nepříznivý vývoj utkání a zaslouženě zvítězili.
Fakta – branky: Soukop 2, D. Tareš – Jakub Dušek. Rozhodčí: Nekvinda. ŽK: 0:3. Diváci: 150. Poločas: 0:1.

Semanín – D. Dobrouč 2:1
Souboj týmů s vyššími ambicemi, než je jejich současné umístění, přinesl v Semaníně duel rozdílných poločasů. V prvním jasně dominovali domácí i díky rychlému úvodnímu gólu Dvořáka, jehož vybídl k úspěšnému sólu přesnou přihrávkou Fišar – 1:0. Převahu Semanínských potvrdila i druhá branka Dvořáka, když s přehledem využil hrubku J. Řeháka a mezi nohama brankáře Matějíčka zvýšil na 2:0. Z jasného utkání udělali hosté z Dobrouče, podporovaní neúnavnými fanoušky, dramatickou zápletku zlepšenou hrou ve druhé půli a brankou Hušky v 81. minutě. V hektickém závěru si Semanín vítězství pohlídal i díky neproměněné šanci Bárty.
Fakta – branky: Dvořák 2 – Huška. Rozhodčí: Ropek. ŽK: 5:4. Diváci: 80. Poločas: 2:0.

Sopotnice – Sloupnice 1:2
V osmé minutě zůstal zcela neobsazený na hranici vápna Kupka a přesnou střelou poslal hosty do vedení. Těsně před koncem první půle se prosadil nejzkušenější hráč Sloupnice Vondra – 0:2. V 62. minutě předvedl individuální akci Kubas, jenž snížil na 1:2. Domácí zklamali v prvním poločase a ani zlepšení po změně stran na dělbu bodů nestačilo.
Fakta – branky: Kubas – Kupka, Vondra. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 3:3. Diváci: 80. Poločas: 0:2.

Č. Heřmanice – Žamberk B 2:0
V oboustranně bojovném utkání otevřel skóre střelou z dvaceti metrů Šrut. Poté už začal čarovat gólman Voleský, který držel naděje Heřmanických na bodový zisk. V 71. minutě vsítil druhý gól Chleboun po závaru před brankou.
Fakta – branky: Šrut, Chleboun. Rozhodčí: Sita. ŽK: 0:2. Diváci: 70. Poločas: 1:0.

Sruby – Albrechtice 2:0
První půle se hrála za stálé převahy domácího mužstva, ale hosté obětavě bránili. Ve 21. minutě se míče zmocnil Gerčák, obešel gólmana a dal úvodní gól. Do konce poločasu už se skóre neměnilo. Po přestávce otevřely Albrechtice hru, do vyložené šance se však nedostaly. Příležitosti Srubů zase likvidoval gólman Marek. Druhou branku přidal Jiráský po hrubé chybě obrany hostí. Ti měli navíc štěstí v posledních deseti minutách, kdy vykopávali míč dvakrát z prázdné branky.
Fakta – branky: Gerčák, Jiráský. Rozhodčí: Kodýn. ŽK: 0:1. Diváci: 110. Poločas: 1:0.

Těchonín – Rybník 2:3
Nejlepší výkon v utkání předvedla trojice rozhodčích.
Fakta – branky: Kroczak, Žďárek – Tesař, Škrob, Novotný. Rozhodčí: Jačisko. ŽK: 1:4. Diváci: 80. Poločas: 1:1.

FC Jiskra B – Brandýs n. O. 3:2 PK
Vstup do utkání se povedl domácím na výbornou. Již v 6. minutě se dostal do pokutového území Jurenka a přesně vystřelil – 1:0. Druhou branku přidal po samostatné akci Kuběnka – 2:0. Jiskra se ukolébala a hosté se dostávali do hry. Jejich snaha vyvrcholila kontaktní brankou Hanzla ze 41. minuty. Vyrovnání přišlo hned v úvodu druhé půle. Nikým neatakovaný Beneš neměl problém zakončit – 2:2. Rozhodnout mohl domácí Jurenka, ale svou velkou možnost zahodil. Na penalty pak vyhrála Jiskra 4:2.
Fakta – branky: Jurenka, Kuběnka – Hanzl, Beneš. Rozhodčí: Serbousek. ŽK: 2:2. Diváci: 100. Poločas: 2:1.

(bed, svi)