Čtyři utkání skončila nerozhodně a na řadu musely přijít dodatečné penalty.

Boříkovice – Albrechtice 4:3 PK
První kolo přineslo zajímavé utkání, ve kterém se domácí během první půlhodiny dostali do dvoubrankového vedení, když se nejprve hlavou a po chvilce i nohou trefil Krejčí. Hosté ještě do poločasu korigovali po hrubé chybě domácích v rozehrávce. Ve druhém poločase byli Albrechtice nebezpečné hlavně ze standardních situací, dvě z nich proměnily a otočily skóre ve svůj prospěch. Boříkovice vyrovnaly z pokutového kopu. V penaltovém rozstřelu byli domácí neomylní, hostům jeden pokutový kop chytil brankář Václavek.
Fakta – branky: Krejčí 2, Dušek – Koutný, Kollert. Rozhodčí: Kotyza. ŽK: 3:5. Diváci: 80. Poločas: 2:1.

Rybník – D. Dobrouč 3:0
Favorit a aspirant postupu utonul v Rybníku. Hosté hráli prvních deset minut lépe, poté se hra vyrovnala a po brance Dostálka se ujali domácí fotbalisté vedení. Hned po přestávce zvýšil na 2:0 Dlouhý. Dílo zkázy z pohledu hostí dokončil po pěkné akci Milkovič. Hráči Dobrouče už se poté spíše věnovali řečnění než hře. Přesto byl na úvod soutěže k vidění velmi zajímavý a dobrý zápas.
Fakta – branky: Dostálek, Dlouhý, Milkovič. ŽK: 0:2. Diváci: 120. Poločas: 1:0.

Sloupnice – Semanín 2:0
Na úvod sezony byl k vidění zpočátku bojovný fotbal, kdy si soupeři nedali mnoho prostoru pro kombinaci. Po několika šancích na obou stranách se ve 36. minutě prosadil po rohu domácí Štarman. Druhou půli začali lépe Sloupenští, když získali převahu kombinační hrou. Po jedné rychlé akci dorážel do prázdné brány Vondra – 2:0. Další možnosti už domácí nevyužili. Hosté se začali prosazovat v samém závěru, ale skórovat nedokázali.
Fakta – branky: Vondra, Štarman. Rozhodčí: Zuzík. ŽK: 3:1. Diváci: 150. Poločas: 1:0.

Žamberk B – Těchonín 2:1 PK
V opatrném prvním poločase se náznaky šancí rodily jen po standardkách. Po změně stran potrestali zkušení hosté chybu domácích mladíků ve středu hřiště, když Špaček s přehledem přehodil vybíhajícího Vanického. Dvacet minut před koncem zblízka vyrovnal Pešek a přestože v závěru měla obě mužstva šance na vítězství, o dalším bodu rozhodly až penalty, ve kterých byl úspěšnější nováček ze Žamberka a připsal si proti kvalitnímu soupeři bod navíc.
Fakta – branky: Pešek – Špaček. Rozhodčí: Chadima. ŽK: 1:3. Diváci: 100. Poločas: 0:0.

Brandýs n. O. – Tatenice 2:3 PK
Fotbalisté Brandýsa nevyužili drtivého tlaku a tím ztratili dva body.
Fakta – branky: Pavlíček, Zhorela – D. Tareš 2. Rozhodčí: Gala. ŽK: 3:2. ČK: 1:0. Poločas: 1:1.

Č. Heřmanice – FC Jiskra B 2:1 PK
Hosté se ujali v zápase vedení v 69. minutě Jurenkou. Domácím se podařilo vyrovnat v 76. minutě.
Fakta – branky: Šrut – Jurenka. Rozhodčí: Sita. ŽK: 3:3. Diváci: 80. Poločas: 0:0.
Utkání Sruby – Sopotnice se hraje ve středu 21. srpna.
(bed, kor, ezr, js)