Kerhartice – Mistrovice 0:1
V utkání, ve kterém bylo minimum šancí, rozhodli hosté v 69. minutě Kovářem. Těsně před tím měli gólovou šanci domácí. Nerozhodný výsledek by byl spravedlivější.
Fakta – branky: Kovář. Rozhodčí: Hejl. ŽK: 1:0. Diváci: 80. Poločas: 0:0.

FC Jiskra B – Rudoltice 13:3
Drtivé vítězství rezervy se rodilo už v první půli, kterou domácí vyhráli 6:1. Hosté chvíli po pauze sice dali dva góly, jenže pak už jen sledovali na světelné tabuli, jak přibývají góly na straně domácích.
Fakta – branky: Pasker 3 (1 z pen.), Stolarik 3, Votoupal 2, Matoulek 2, Bednář, Jurenka, vlastní – Zuch, Kocanda, Stránský. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 0:3. Diváci: 110. Poločas: 6:1.

Žamberk B – Boříkovice 3:0
Rezerva měla od první minuty více ze hry, což se projevilo dvoubrankovým náskokem na konci prvního dějství. Boříkovičtí fotbalisté po změně stran výrazně přidali, jedinou šanci však nevyužili a v poslední minutě inkasovali potřetí.
Fakta – branky: P. Huška st. 2, Pešek. Rozhodčí: Šejna. ŽK: 1:1. Diváci: 60. Poločas: 2:0.

Žichlínek – Sopotnice 8:1
Žichlínek po gólové dietě v předchozím víkendu doma rozstřílel Sopotnici poměrem 8:1, a to i jediný gól na kontě soupeře musel dát hráč domácích. Zhruba sto diváků sledovalo, jak se postupně trefují Kočí, Pánik, Dorazil, Zahradník a Miko, přičemž první dva jmenovaní dokonce více než jednou. Hráčem utkání by mohl být dekorován veterán Marcel Pánik, který dva góly dal a na další čtyři nahrál.
Fakta – branky: Kočí 3, Pánik 2, Zahradník, Dorazil, Miko – vlastní. Rozhodčí: Serbousek. ŽK: 0:1. Diváci: 100. Poločas: 3:0.

Tatenice – Těchonín 0:1
Domácí do zápasu vstoupili lépe, ale dlouho jim to nevydrželo. Od 20. minuty Těchonín získal herní převahu, z čehož vytěžil nakonec vítěznou branku, kterou vstřelil Krejčí v 35. minutě. Hosté mohli po přestávce několikrát skóre navýšit, proti byl gólman Strnad, jenž své mužstvo držel. Ani závěrečný nápor Tatenic nevedl k vyrovnání a body si odvezli hosté.
Fakta – branky: Krejčí. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 1:0. Diváci: 150. Poločas: 0:1.

D. Dobrouč – Brandýs n. O. 1:2
Domácí začali s chutí, neboť chtěli napravit dojem z minulého utkání, ale koncovka byla poněkud bídná. Hosté si počkali a poté během tří minut vstřelili dva rychlé góly. Nejprve to byl Hanzl z přímého kopu a následně Lajza potrestal chybu obrany. Hned po přestávce však snížil hlavou Řehák. Další šance ovšem k vyrovnání nevedly. Dobrouč si musí na body ještě počkat.
Fakta – branky: Z. Řehák – Hanzl, Lajza. Rozhodčí: Kabrda. ŽK: 1:1. Diváci: 150. Poločas: 0:2.

Rybník – Němčice 2:1
Na derby se přišlo podívat na okresní fotbal těžko uvěřitelných 350 diváků, ale jak vidno, fanoušek si cestu najde. Němčice byly mírným favoritem, ale v 20. minutě utrpělo jejich snažení trhlinu, když se trefil Martin Kareš. Hosté vyšli střelecky naprázdno a v 69. minutě už mohli pomalu zapomenout na bodový zisk, protože druhý gól Koláře přiblížil Rybník k vítězství v prestižním utkání. Nic na tom nezměnil ani gól Rufera, kterým ještě vykřesal naději. Závěr si domácí pohlídali.
Fakta – branky: Mar. Kareš, Kolář – Rufer. Rozhodčí: R. Najman. ŽK: 2:2. ČK: 1:0. Diváci: 350. Poločas: 1:0.

(bed, kor. msch)