Libchavy – Sloupnice 6:1

Již v páté minutě vedly Libchavy 2:0. V 16.minutě nebezpečně hlavičkoval hostující Bednář, ovšem mimo branku. V téže minutě se po hrubce hostující obrany ocitl sám před brankářem Motl, Kuta však zachránil. V 25. minutě kopal z 30 metrů trestný kop hostující Mansfeld, překvapil domácího brankáře Zemana a snížil na 2:1. Druhý poločas začali domácí náporem, který jim přinesl v 54. minutě zvýšení na 3:1, po spolupráci Motla z Vinzenzem se trefil druhý jmenovaný. V 64. a 66. minutě se do listiny střelců dvakrát zapsal domácí Motl. Poté byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující kapitán Vondra. Poslední branku utkání dal střídající domácí útočník Javůrek, který zužitkoval krásný pas Karpíška a nedorozumění obrany Sloupnice. Domácí vyhráli zcela zaslouženě a získali důležité tři body před dvěma zápasy na hřištích soupeřů.

Roman Žďárský, trenér Libchav: „Konečně se nám povedl zápas, kdy jsme trochu zahráli. Na začátku utkání jsme vstřelili velmi důležité dvě branky. Psychicky nás zvedlo i to, že za stavu 3:1 pro nás soupeř kopal penaltu, kterou náš gólman chytil. Konec utkání jsme si už v klidu ohlídali a nepřipustili jsme žádné komplikace.“

Vedoucí mužstva Sloupnice Eliáš: „Po takovém debaklu se hovoří špatně. Nezahrála nám záloha a naprosto nám vyhořela obrana. Snad se naši hráči vrátí zpět na zem.“ Branky: Motl 3, Vinzenz 2, Javůrek – Mansfeld. Rozhodčí: Vachutka. Žk: 2:4. ČK: 0:1 – Vondra. Diváci: 150.

Polička B – Zámrsk 2:1

Hostující Zámrsk sahal po vítězství, leč nedosáhl.

Jan Bonaventura, trenér Zámrsku: „Bohužel jsme opět prohráli. Domácí nasadili do hry několik hráčů z áčka. Tentokrát alespoň mohu být spokojen s výkonem mužstva. Kdyby naše hra byla vždy taková, jako v Poličce. Umíráme na neproměňování šancí. Nevyužitá sóla mluví za vše. I když to nemám moc ve zvyku, rád bych poukázal na tendenční řízení zápasu ze strany sudích. “ Branky: Čípa, Opina – Peterka. Rozhodčí:Vašek. Poločas: 0:0.