Králíky – Litomyšl 0:2

Fotbalovější hosté zvítězili v Králikách zaslouženě. Ve třicáté páté minutě se po přihrávce Benka dostal do samostatného úniku Kroulík, udělal kličku brankáři a dostal Litomyšl do vedení. Domácí se k soupeři dostávali většinou jen při standardních situacích, které jim bohužel pro ně nepřinesly úspěch. Druhá půle nijak pěkný fotbal nenabídla. Hosté si zaslouženě pohlídali vedení a v poslední minutě po centru Adamského znovu Kroulík hlavou zvýšil na 2:0 pro hosty z Litomyšle.

Roman Starý, hrající trenér Králík: „Hosté byli lepší a zvítězili zaslouženě. My se teď musíme soustředit na těžkou sérii zápasů, která nás čeká, a pokusit se o získání dalších důležitých bodů.“ Branky: Kroulík 2. Rozhodčí: Vaniš. ŽK 2:3. S.

Hradiště – Choceň B 2:2

Domácím se nepovedl již třetí zápas v řadě za sebou. Do utkání vstoupili dobře, již v 11. minutě se ujali vedení gólem Hýska. Jenže pak si Zavřel nastřelil ruku ve vápně a Palašňák z penalty vyrovnal. Tentýž hráč potrestal sérii chyb obrany Hradiště a zajistil svému týmu překvapivé vedení. Alespoň bod domácím zachránil v 84. Pecháček z penalty za faul v rohu velkého čtverce. Domácí si hodně stěžovali na nesportovní zdržování hry choceňského gólmana Lukese, které rozhodčí řešili asi sedmiminutovým prodloužením hry.

Milan Vítek, trenér Chocně: „Domácí byli favorit, logicky začali už od prvních minut velkým náporem a dali nám branku, my jsme se však zvedli a zaslouženě vyrovnali ve dvacáté minutě na 1:1. Pak jsme hráli velmi dobře a domácí jsme ve středu hřiště přehráli. Do poločasu jsme dali gól a neproměnili šanci, kdy šel náš hráč sám na brankáře. Vyrovnání ve druhém poločase bylo velmi sporné, když si rozhodčí podle mého názoru penaltu několik minut před koncem vymyslel. Vyzvednout bych chtěl výkon brankáře Lukese, Nedvěda v obraně, Kaplana uprostřed hřiště, velmi dobrý výkon podal dorostenec Chleboun.“ Branky: Hýsek, M. Pecháček (pk) – Palaščák 2. Rozhodčí: Kabrda. ŽK: 3:5. Diváků 120.