Výtečně si počínal Žamberk, který zcela zaslouženě zvítězil v Přelouči. Dobříkov potřeboval nutně porazit Moravskou Třebovou, což se také povedlo.

"Myslím, že se v Mýtě ukázalo, jak může být fotbal krásný, ale i krutý," uvedl Kopecký

Přelouč – Žamberk 1:5
Miroslav Rücker, trenér Žamberka: "Utkání jsme výborně rozehráli a v 15. minutě vedli dva nula. Potom jsme vyrobili chybu a soupeře dostali do hry. Do konce prvního poločasu se hra vyrovnala a soupeř několikrát ohrozil naši branku. Ve druhém poločase jsme zlepšili náš výkon a zaslouženě si odvážíme z Přelouče tři body. Musím své hráče pochválit."

Vysoké Mýto – Choceň 3:1
Milan Ujec, trenér V. Mýta: "Do třicáté minuty první půle jsme se nemohli dostat do tempa a trochu nás probudil až první inkasovaný gól. Poté jsme se vzchopili a ve druhém poločase jsme soupeře udolali. V závěru jsme měli více sil."

Evžen Kopecký, trenér Chocně: "Myslím, že se v sobotu v Mýtě ukázalo, jak může být fotbal krásný ale i krutý. Kluci hráli přesně co měli a domácí jsme v úvodu asi zaskočili. Bohužel jsme tuto úroveň po celou dobu utkání neudrželi a je potřeba říci, že na tom měl podíl i zkušený tým domácích. Také tomu přispěla brzká vyrovnávací branka. Škoda. Za krásu se body nedávají, a proto jsme dnes prohráli. Zároveň dostali lekci z produktivity. V korektně vedeném derby mě mrzí jen malá návštěva, protože z obou stran se bylo na co dívat."

Lanškroun – Č. Třebová 2:1
Pavel Hrabáček, trenér Lanškrouna: "Začali jsme s Českou Třebovou velice dobře a i když se hrálo vyrovnané utkání, tak jsme si vytvořili pár šancí, které zůstaly neproměněny. Ve druhé půli jsme pokračovali v aktivní hře, vstřelili jsme první gól. Poté převzali iniciativu hosté a podařilo se jim vyrovnat. V závěru jsme vrhli všechny síly do útoku a z přímého kopu jsme dali vítězný gól."

Lubomír Myšák st., trenér Č. Třebové: "Musím říct, že už jsme hráli mnohem lépe než proti Vysokému Mýtu. Hra už odpovídala tomu, jak by se mělo hrát o body. Hráčům jsem řekl, že budou změny a kluci si to vzali k srdci. Opravdu hráli dobře. Zápas se vyvíjel víceméně vyrovnaně a dá se říct, že to byl souboj na souboj. Tušil jsem, že rozhodne jediný gól. Bohužel jsme teď tak trochu bez útoku. Soupeř se ujal vedení, Zahálka dokázal vyrovnat a z další standardní situace jsme dali podle mě regulérní gól, který ale rozhodčí neuznal pro údajný ofsajd. Nakonec přišlo rozhodnutí v nastaveném čase. Za to si můžeme sami, protože jsme svou nedisciplinovaností začali mluvit k rozhodčím a přestali se věnovat fotbalu. Domácí kopali tři po sobě jdoucí přímé kopy a jeden z nich se jim podařil proměnit."

Dobříkov – M. Třebová 1:0
Milan Šmarda, trenér Dobříkova: "Vyhráli jsme a zaslouženě. Moravská Třebová si byla vědoma, stejně jako my, v jaké je situaci a skutečně se přijela rvát o body. Hráči byli pohybliví a bojovní. Z naší strany byl první poločas slušný, ale šance nám pochytal brankář hostí. Ovšem i náš brankář Novotný musel několikrát předvést své zákroky. Nakonec se nám podařilo dát tu jedinou a rozhodující branku. Na naší straně je určitě bodová spokojenost a jsem spokojen i s přístupem hráčů k utkání. Hráli jsme v jiné sestavě než minulý týden, neboť máme zraněné hráče, ale kluci to zvládli skutečně velmi dobře."