Rezerva druholigové mužstva neměla s Letohradem žádné slitování. Na hrací ploše dominovala. Hosté toho v zápase moc nepředvedli, už v poločasu bylo jasné, že na body musí svěřenci trenéra Dvořáka zapomenout. Nakonec z toho bylo bůro. Sérii těžkých utkání zahájili hráči Vysokého Mýta na půdě ambiciózních Kratonoh a prohráli 1:2. Průběh byl hodně podobný utkání proti Pardubicím. Mýto znovu nechalo jít soupeře do dvougólového vedení a muselo dohánět. Jenže se to nepovedlo. Hosté sice snížili, ale na vyrovnání Kratonohy nedopustily.

Kratonohy - Vysoké Mýto 2:1

Už s Wimmerem v sestavě vyrukovali fotbalisté Vysokého Mýta na Kratonohy. Oba týmy se snažily hrát kombinační fotbal a kvalita mančaftů slibovala, že se bude na co dívat. Počasí početnější návštěvu nedovolilo, ale především diváci z Kratonoh mohli být naprosto spokojeni. Kratonohy vyhrály 2:1. Hosté prohospodařili první půli. Ne celou, ale hluché místo od 23. minuty stálo svěřence trenéra Olivy všechny body. A zavelel k tomu Michal Kouřil, hráč, který ještě na jaře působil právě v dresu Mýta. Vstřelil pro domácí důležitý první gól. Horší bylo, že o pět minut později na něj navázal Novák, a hosty to hodně poznamenalo. V kabině se Mýto zdravě nabudilo a výsledkem bylo brzké snížení Valáška. Hosté měli více než půl hodiny, aby dokázali skóre dorovnat. Posílili ofenzivu, vypracovali si příležitosti, ale gól ne a ne dát. Po druhé porážce v řadě ztratilo Mýto kontakt s čelem tabulky.

Pardubice B - Letohrad 5:0

Rozjeté Pardubice Letohrad nezastavil. Inkasoval pět branek, což hovoří za vše. Pardubičtí vstoupili do zápasu velmi dobře a na první gól se dlouho nečekalo. Na dlouhý balón si naběhl Fusek, vychutnal si gólmana Nakládala a ještě předložil míč Kovářovi, který snadnějších gólů v kariéře zřejmě nedal. Tím účet domácích neskončil. Naopak. Netrvalo dlouho a Fusek dopravil míč do brány podruhé. Před poločasem přišel takřka totožný okamžik jako u prvního gólu jen s tím rozdílem, že Kovář nic nevymýšlel a uzemnil hráče Letohradu třetím „fíkem“. Hosté nestíhali. Nejinak tomu bylo také po přestávce. Letohrad si nevytvořil prakticky žádnou vyloženou šanci a musel skousnout také počínání Fuska, který si před čtvrtým zásahem udělal dobrý den nejen z obrany, ale rovněž i z gólmana. Minutu před koncem vyslal přesnou ránu Látal a Nakládal musel za svá záda pro míč popáté.

Trutnov - Admira Praha
Divize C: Pardubice zlomily komplex Letohrad