Dobříkov B – D. Dobrouč 2:1 (1:1)
Vítězství na stranu domácích strhli svými fantastickými výkony brankář Rychtařík a hlavně střelec dvou branek Petr Horníček.
Fakta – branky: P. Horníček 2 – Novák. ŽK: 2:3. Rozhodčí: Sobotka. Poločas: 1:1. Diváci: 50.

Rybník – Boříkovice 0:3 (0:1)
Domácím se v utkání nedařilo, a hosté si tak odvezli zasloužené vítězství.
Fakta – branky: Tomek, Špolar, Pražák. ŽK: 4:2. Poločas: 0:1. Diváci: 60.

Sruby – Choceň B 1:2 PK.
Sousedské derby začalo vzájemným oťukáváním. Šance se vytvářely na obou stranách. Ve 20. minutě byl za nesportovní chování vyloučen hráč hostů. V prvním poločase branka nepadla ani na jedné straně. Po změně stran začaly aktivněji Sruby. Po vniknutí hráče do pokutového území, kde byl faulován, se kopal pokutový kop, který proměnil Bednář. Hosté vyrovnali po chybě domácích hráčů. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté.
Fakta – branky: Bednář –  Nováček. Rozhodčí: Budina. ŽK: 2:3. ČK: 0:1 (Kodytek). Poločas: 0:0.

Tatenice – Sopotnice 2:3 (1:1)
První poločas utkání byl herně vyrovnaný, kdy domácí měli více šancí. Smrkal, Krejčí, Tareš ovšem nemířili přesně. Ke konci první půle se hosté ujali vedení, když využili rychlý protiútok. Ve 44. minutě vyrovnal z trestného kopu Krejčí.
Po změně stran začali Tateničtí náporem, ale byli to hosté, kteří se ujali znovu vedení. Domácí se snažili o vyrovnání a podařilo se to Tarešovi. V 78. minutě se ocitl sám před brankářem Mašanský a bezpečně svou šanci proměnil. Sopotnice si tak odvezla tři body.
Fakta – branky: Krejčí, Tareš – Kubišta 2, Mašanský. ŽK: 3:2. Rozhodčí: Hejl. Poločas: 1:1. Diváci: 220.

Sloupnice – Řetová 2:1 PK.
Souboj o první místo byl poměrně vyrovnaný. V prvním poločase byli lepší domácí, což vyjádřili vedoucí brankou Kupky. Hosté se ve druhém poločase snažili o vyrovnání,  a to se jim v 70. minutě podařilo, když branku vstřelil Provazník. Na penalty byli šťastnější Sloupenští, rozhodující proměnil Štarman.
Fakta – branky: Kupka – Provazník. ŽK: 2:1. Rozhodčí: Chadima. Poločas: 1:0. Diváci: 60.

Těchonín – Č. Heřmanice 5:4 (2:1)
Před slušnou diváckou kulisou se hrálo utkání, které přineslo hodně branek. Domácí střelci dali o jednu branku více a vyhráli 5:4. Tři body za výhru těchonínští hráči darovali svému předsedovi oddílu k 68. narozeninám, které oslavil ve čtvrtek.
Fakta – branky: Kovanda 2, Hynek 2, Špaček – Chlaboun 2, Šplíchal, Kysilka z pen. ŽK: 4:3. Rozhodčí: Nedvídek. Diváci: 100.

Helvíkovice – Král./Č. Voda B 0:3

(bed, pv, rj)