Řetová – Č. Heřmanice 5:1
Za pěkného počasí domácí přivítali tým z Českých Heřmanic. Prvních dvacet minut byli hosté lepší. Pak převzali aktivitu Řetovští a dvěma pěknými góly Müllera vyhráli první poločas 2:0.
Po obrátce vymysleli hosté přihrávku na volného domácího hráče, a ten se nemýlil 3:0. Ani obrana Řetové nebyla stoprocentní. Po faulu kopali hosté penaltu a snížili na 3:1. Tímto brankostroj neskončil a střídající domácí hráč Voleský v 66. minutě zvýšil na 4:1. Na konečných 5:1 upravil Bohunek.
Fakta – branky: Müller 2, Bače, Voleský, Bohunek – Šrut. Rozhodčí: Dvořák. ŽK: 2:3. Poločas: 2:0. Diváci: 150.

Sloupnice – Dobříkov B 2:2, PK: 3:0
Utkání nepřineslo mnoho fotbalové krásy. Hosté se ujali vedení již ve 13. minutě brankou Marka. Těsně před přestávkou se podařilo vyrovnat Motyčkovi.
Ve druhém poločase byli domácí častěji v držení míče, za což byli odměněni v 75. minutě brankou Vondry. Dobříkov však za pět minut vyrovnal, když se znovu prosadil Marek. Potřetí za sebou byli střelci Sloupnice lepší při střelbě pokutových kopů.
Fakta – Motyčka, Vondra – Marek 2. Rozhodčí: Hanzl. ŽK: 0:1. Poločas: 1:1. Diváci: 60.

Boříkovice – Sruby 0:1
Domácím se nepodařilo prodloužit vítěznou sérii. Hosté přijeli s jasným cílem získat alespoň bod a tomu podřídili všechno. Defenzivní přístup, antifotbal a zdržování. Boříkovičtí se k mnoha možnostem nedostali a když už nějaká přišla, byl připraven brankář hostů. Vítězná branka Srubů se zrodila  v 87. minutě po chybě v obranné spolupráci domácích.
Fakta – branka: Kysilko. Rozhodčí: Böhm. ŽK: 2:6. Poločas: 0:0. Diváci: 50.

Král./Č. Voda B – Rybník 3:1
Zápas byl plný nepřesností a rozhodlo proměňování šancí. Hosté snížili až v závěru po závaru před brankou.
Fakta – branky: Koreň 3. ŽK: 2:2. ČK: 1:0. Diváci: 80.

Choceň B – Tatenice 0:3
Za předvedený výkon si hosté právem odvezli tři body.
Fakta – branky: Krejčí 2, Tareš. Rozhodčí: Sokol. ŽK: 0:0. Poločas: 0:2. Diváci: 60.

Dolní Dobrouč – Helvíkovice 9:2
V příjemném fotbalovém prostředí si domácí s chutí zastříleli. Helvíkovice odolávaly do 15. minuty, kdy se trefil Huška. Hosté po chybě obrany srovnaly Malečkem. Do poločasu přidali hráči Dobrouče ještě pět branek.
Po změně stran se obraz hry nezměnil. Domácí přidali další tři góly. Helvíkovice jen kosmeticky upravily.
Fakta – branky: Huška 3, Dušek 3, Švercl 2, Řehák Z. – Kolman, Maleček. ŽK: 3:0. Rozhodčí: Smola. Poločas: 6:1. Diváci: 80.

Sopotnice – Těchonín 0:0 PK: 4:5
Oboustranně útočný fotbal předváděly oba celky. Sopotnickým se nepodařilo proměnit několik šancí, i když hráli v poli s jedním mužem navíc. Na pokutové kopy byli šťastnější hosté.
Fakta – Rozhodčí: Lukes. ŽK: 2:2. ČK: 0:1 (Fišer M.). Poločas: 0:0.

(bed, js, ves, rj)