Jablonné – Králíky 2:1
Zápas začal oboustranně opatrně. Postupem času si ale domácí vytvořili mírnou převahu. V 5. min. spálil velkou šanci Solar, když šel sám na brankáře hostí, jenže ten zasáhl výborně. V 19. min. si sólo zopakoval a střílel vedle. Ve 36. min. zahrával domácí Štruml přímý kop ze třiceti metrů. K údivu všech přítomných skončil jeho pokus v brance – 1:0. Hosté potom předvedli nejhezčí akci poločasu a brankář Šlahora zabránil jasnému gólu. Ve 42. min. se dočkal konečně i Solar. Vyčíhal si chybu v rozehrávce – 2:0. Druhý poločas se hrál většinou od vápna k vápnu. Domácí se nikam nehrnuli, a tak přišel trest. V 82. min. měli hosté výhodu přímého kopu, po teči se k míči dostal Janků a snížil na 2:1. Hosté už ale na další gól neměli sílu, a tak Jablonné tři body v klidu uhájilo. Pochvalu si za kvalitní výkon zasloužila i trojice rozhodčích. Fakta – branky: Štruml, Solar – Janků. Rozhodčí: Laštovka. ŽK: 1:5. Diváci: 230. Poločas: 2:0.
Brandýs n. O. – Lanškroun B 3:5
Šlágr kola přinesl pořádný brankový příděl a tříbodový zisk na konto vedoucího Lanš〜krouna. Domácím se vymstily špatné začátky poločasů, uběhlo jen sedm minut z toho prvního a už prohrávali o dva góly. Úvod druhého poločasu přinesl podobný šok a po brankách Šebrleho a Šáni vedli v 60. min. Lanškrounští už čtyřbrankovým rozdílem. Až pak fotbalisté Brandýsa zabrali, nejprve v 68. min. proměnili Hanzlem penaltu, za dalších deset minut se trefil Dostál a tři minuty před koncem dostal domácí na dostřel bodu Zhorela. Jenže času už měl Brandýs málo a ve snaze vyrovnat naopak inkasoval, když z rychlého brejku trestal Michal Mizerák. Fakta – branky: Hanzl (z pen.), Dostál, Zhorela – Vaško, Šebrle, Šána, Mizerák, vlastní. Rozhodčí: Chadima. ŽK: 2:2. Diváci: 60. Poločas: 0:2.
Albrechtice – Mistrovice 1:1
V první půli byli herně lepší hosté, také se ujali vedení ve 20. min. Přesnou střelou k tyči se prezentoval Matějka. Po poločasové přestávce ale domácí výrazně přidali a čtyři minuty před koncem se dočkali zaslouženého vyrovnání. Alespoň bod zařídil Albrechticím Sokolík. Skóre se už v poslední pětiminutovce nepohnulo, i když obě mužstva ještě měla po jedné velké šanci. Fakta - branky: Sokolík – Matějka. Rozhodčí: Řehák. ŽK: 1:2. Diváci: 120. Poločas: 0:1.
Č. Heřmanice – Kunvald 2:1
Začátek byl vyrovnaný, do vedení šli ale ve 31. min. domácí. Za sedm minut ale bylo srovnáno po chybě heřmanické obrany. Rozhodnutí padlo v 68. min., kdy domácí zúročili tlak na kunvaldskou branku. Z nařízené penalty vystřelil tři body Řehák. Hosté utkání neodchodili, od remízy nebyli daleko, nicméně z Heřmanic odjížděli tentokrát s prázdnou. Fakta – branky: Kubec, M. Řehák (z pen.) - Moudrý. Rozhodčí: Ropek. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 1:1.
Tatenice – Těchonín 6:2
První půle začala opatrně z obou stran, skóre se měnilo až v 37. min., kdy přímý kop Davida Tareše skončil k úžasu všech v síti – 1:0. Po změně stran ale vyběhlo na trávník úplně jiné domácí mužstvo a soupeře dokonale rozebralo. Ve 49. min. zvýšil na 2:0 Martin Tareš a za dvě minuty využil dalšího nejistého momentu těchonínského gólmana Soukop. V 56. min. se trefil podruhé David Tareš a aby toho nebylo málo, za další dvě minuty zkompletoval hattrick. V 60. a 76. min. sice Těchonínští upravili hrozivě vypadající skóre na přijatelnějších 5:2, jenže v 80. min. se trefili ještě jednou domácí a dali výsledku konečnou, pro nováčka soutěže velice nelichotivou podobu 6:2. Fakta – branky: D. Tareš 3, M. Tareš , Soukop, Smrkal – Kmošek, Kovanda. Rozhodčí: Kočí. ŽK: 3:1. Diváci: 150. Poločas: 1:0.
Sruby – Sopotnice 3:5
Utkání začalo rychlou brankou hostí. Během deseti minut ale domácí otočili stav utkání na 2:1 brankami Vrabce s Chadimou. Ten se zanedlouho prosadil i podruhé a zvýšil na 3:1 a zdálo se, že tři body zůstanou doma ve Srubech. Domácí ale přestali hrát a Sopotnice toho využila. V závěru první půle dokázala srovnat na 3:3. Sruby se z tohoto vývoje nepoučily a stále nechávaly soupeře pohodlně pronikat před svoji branku, což se vymstilo dalšími dvěma góly Sopotnice, která si odvezla zaslouženou výhru. Fakta – branky: Chadima 2, Vrabec - Vidlička 2, Zeman, Kubas, Kuběnka. Rozhodčí: Kylar. ŽK: 1:6. ČK: 0:1. Diváci: 80. Poločas: 3:3.

D. Čermná – Kerhartice 2:1
Podrobnosti nehlášeny.

(jp, re, ry)