Velkou show předvedl Jiráský ze Srubů. Po sobotních zápasech známe držitele podzimních mistrů. Ve skupině A jsou jimi hráči Dobříkova, na prvním místě v B skupině jsou Libchavy.

Dobříkov – Choltice 5:1
Domácí tušili, že utkání nebude jednoduché. Soupeř obavy potvrdil a navíc se ujal vedení. K tomu pak další velkou šanci spálil. Po přestávce Dobříkov vyrovnal a obraz hry se od té doby diametrálně lišil. Hosté trochu překvapivě odstoupili od bránění, chtěli hrát, což domácím nesmírně vyhovovalo. Během čtyř minut nasázeli tři branky a rozhodli o výsledku. Zbylé dva góly přidali Houžvička a Klapal z penalty v závěru zápasu. Výhra potvrdila neporazitelnost Dobříkova na domácí půdě. Týmovým výkonem Dobříkov úspěšně zakončil podzimní část soutěže.
Fakta – branky: Houžvička 2, Ševčík z pen., P. Horníček, Klapal z pen. – vlastní. Rozhodčí: Langr. ŽK: 1:2. Diváci: 90. Poločas: 0:1. Dobříkov: Novotný – Dostál, Karela, P. Horníček, Csernyanszky (62. Hořejší) – Svoboda (70. Rychtařík), Klapal, Jandera, Vaněk – Rydval (46. Houžvička), Ševčík.

Cerekvice – Sruby 2:4
Výsledek utkání by se klidně dal přepsat na „Cerekvice – Jiráský 2:4" a vystihl by to, co se na hřišti dělo. Domácí sice dělali všechno proto, aby alespoň na závěr podzimu potěšili svoje fanoušky, ale hbitého útočníka Srubů Michala Jiráského nedokázali zastavit. Ten během pětadvaceti minut zajistil svému týmu vedení 2:0. Domácí ho v dalším průběhu pracně zlikvidovali a v 54. minutě srovnal Uher na 2:2. Jenže hned za tři minuty Cerekvičtí faulovali ve vápně, k penaltě se postavil Jiráský a Sruby znovu vedly. Domácí tak museli zase dotahovat a tentokrát už marně, protože než se nadechli k náporu, zmrazil je hrdina zápasu dvacet minut před koncem definitivně a svým čtvrtým zásahem rozhodl.
Fakta – branky: Lebeda, Uher – Jiráský 4 (1 z PK). Rozhodčí: Bednář. ŽK: 4:5. Diváci: 120. Poločas: 1:2. Sruby: Horyna – Benda, Seidenglanz, Dušek, Simon, Novotný, Chadima (60. Laštovka), Šeda (67. Kubík), Vrabec (88. Bělohlávek), Gerčák, Jiráský.

K. Horka – Libchavy 1:5
Rozdíl v postavení obou soupeřů v tabulce se na trávníku projevil, a to hlavně ve druhém poločase. V prvním Horka držela krok, byť od 8. minuty prohrávala po zakončení nekrytého Loudy zblízka. Potom mohl vyrovnat Škáva, ale svoji akci zakončil nepřesně. Po půlhodině si dal Svoboda nešťastně vlastní gól, naději na stranu domácích vrátil krásným trestným kopem do šibenice Čapek – 1:2. Po změně stran se však nápor Horky nekonal, neboť hosté ovládli hřiště. V 57. minutě se prosadil Kovář a potom přišly chvíle kanonýra Pavláka, který se dvakrát lehce prosadil v nedůsledné defenzivě domácích a stanovil konečnou výši skóre. Libchavští zvládli výborně tři zápasy během týdne a právem si vybojovali první pozici po podzimní části.
Fakta – branky: Čapek – Pavlák 2, Louda, vlastní, Kovář. Rozhodčí: Seidl. ŽK: 3:1. Diváci: 30. Poločas: 1:2. Libchavy: Zeman – Motyčka, Vaňous, Kopfštein (46. Kovář), Lžíčař – Louda, Paukert (65. Hájek), Ďuriš, Prášil – Martinec, Pavlák (85. Vítek).

Svitavy B – Verměřovice 12:0
Domácí začali zostra. Už ve 3. minutě otevřel skóre po přímém kopu L. Jukla Kala a načal tak málo vídanou ,,nadělovačku". Za chvilku to bylo 2:0 a ve 12. minutě využil zaváhání v obraně Kubík – 3:0. Hosté nestíhali. Vzápětí přidal snadno další trefu Říha a „Turci" byli zralí na ručník. A sypalo se to dál. Gól si dal po faulu verměřovického brankáře z pokutového kopu i jeho protějšek Stehlík. Ještě do konce první půle přidal další zářez Jukl a za minutu upravil na poločasových 7:0 Juřík. Hra kočky s myší či jiné takové pořekadlo dostatečně vystihovalo dění na umělém trávníku. Za tohoto stavu se těžko hledala motivace, takže druhou půli stačí shrnout statisticky: 8:0 Křížek, 9:0 L. Jukl, na kulatých 10:0 Škraňka, 11:0 tentýž střelec a na tucet účet završil Scheib.
Fakta – branky: Jukl 3, Škraňka 2, Kala, Kubík, Říha, Stehlík z pen., Juřík, Křížek, Scheib. Rozhodčí: Klír. Bez karet. Diváci: 60. Poločas: 7:0. Verměřovice: Sedláček – Černaj, Mikyska, Tlapák, Mikula – Smejkal, M. Pražák (66. Formánek), Chládek, Kmeť – Sklenář, Šebrle.

(bed, rh)